Στο στόχαστρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων οι χειρισμοί Γεωργιάδη στην υπόθεση Τομπούλογλου

Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2013 11:25
UPD:11:35
EUROKINISSI/ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

«Ο κ. Γεωργιάδης ξέχασε να αναφερει ότι ο Χ. Τομπούλογλου (φωτογραφία) είναι στενός πολιτικός του φίλος και υποστηρικτής του στην Β’ Αθήνας», αναφέρει η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μ. Χρυσοβελώνη.

A- A A+

Κριτική στον υπουργό Υγείας Αδ. Γεωργιάδης για τη διαχείριση της υπόθεσης Τομπούλογλου ασκεί η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μ. Χρυσοβελώνη με ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή. 

Συγκεκριμένα, η βουλευτής χαρακτηρίζει «πρωτοφανή επίδειξη πολιτικής δειλίας» και «μνημείο φαρισαϊσμού» την ανακοίνωση του Αδ. Γεωργιάδη στις 24 Δεκεμβρίου μετά την σύλληψη του Χ. Τομπούλογου, επισημαίνοντας ότι ο πρ. πρόεδρος του Νοσοκομείου «Αγλαΐα Κυριακού» ήταν «επί χρόνια στελέχος της ΝΔ και πολιτευτής του κόμματος του κ. Γεωργιάδη στην ίδια με αυτόν εκλογική περιφέρεια της Β’ Αθήνας».

«Ο κ. Γεωργιάδης ξέχασε να αναφερει ότι ο Χ. Τομπούλογλου είναι στενός πολιτικός του φίλος και υποστηρικτής του στην Β’ Αθήνας, όπως μαρτυρά και το γνωστό video της 12ης Απριλίου 2012 που απεικονίζει τους 2 άνδρες να κάνουν προεκλογική περιοδεία στην Ν. Φιλαδέλφεια - τόπο έντονης κομματικής δραστηριοποίησης του κ. Τομπούλογλου υπέρ της ΝΔ», συμπληρώνει .

Η κ. Χρυσοβελώνη υπενθυμίζει ακόμη ότι στις 27-12-13 μετά από συνάντηση του με το Δ.Σ του «Αγλαΐα Κυριακού» ο κ. Γεωργιάδης παραδέχτηκε δημόσια τα εξής: «Το Διοικητικό Συμβούλιο μου ζήτησε να επισπεύσω τη διαδικασία όσο μπορώ για την αντικατάσταση του (Χ. Τομπούλογλου) από ισόβιο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, πράγμα το οποίο προτίθεμαι να πράξω».

Κατόπιν αυτών η Βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων ρωτά τον κ. Γεωργιάδη:

  • Γιατί «πετάξατε το μπαλάκι» σε άλλους και δεν ζητήσατε εσείς προσωπικά την παραίτησή του από τον κομματικό σας φίλο στη ΝΔ και προσωπικό υποστηρικτή σας στην Β΄ Αθήνας Χάρη Τομπούλογλου;
  • Ποιος διόρισε τελικά τον Χ. Τομπούλογλου, το Δ.Σ. ή ο υπουργός Υγείας;

newsroom naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή