Ριβάλντο: «Δεν ήθελα να θίξω τον προπονητή μου»

Δευτέρα, 08 Νοεμβρίου 2004 15:32
A- A A+

«Δεν ήθελα να θίξω τον προπονητή μου, ούτε και κάποιον συμπαίκτη μου» διευκρίνισε ο βραζιλιάνος άσος του Ολυμπιακού, Ριβάλντο, σε δήλωσή του στον επίσημο δικτυακό τόπο του Ολυμπιακού, αναφορικά με τις προηγούμενες δηλώσεις του για τη χθεσινή εμφάνιση του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Χθες μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ, ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής είχε επισημάνει πως «εάν συνεχίσουμε έτσι, δεν θα βγούμε ούτε πέμπτοι» και σημείωσε: «Εμείς μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη, ήταν όμως το χειρότερο παιχνίδι μας. Δεν υπήρχε κούραση, είχαμε χρόνο να ξεκουραστούμε. Αυτό πρέπει να το κοιτάξουμε».

«Σε δηλώσεις μου μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα, είπα τη γνώμη μου για το παιχνίδι και συγκεκριμένα ότι ήταν ο μέχρι τώρα χειρότερος αγώνας που έχουμε δώσει και ότι αν δεν προσπαθούμε να παίζουμε όλοι μας καλά, στο τέλος, θα τερματίσουμε πέμπτοι», διευκρίνισε σήμερα ο Ριβάλντο και πρόσθεσε:

«Είπα ακόμα ότι δεν φτάνει να κερδίζουμε μόνο με την παρουσία του κόσμου μας, αλλά και χωρίς αυτόν, ιδιαίτερα στα εκτός έδρας παιχνίδια. Θέλω να παίζω στα ντέρμπι και τα ενενήντα λεπτά Το ότι μετά την αλλαγή μου πήγα κατευθείαν στα αποδυτήρια, είναι κάτι που το κάνω πάντα. Αυτές ήταν οι απόψεις μου. Δεν ήθελα να θίξω τον προπονητή μου, ούτε κάποιον συμπαίκτη μου».

Πάντως οι χθεσινές δηλώσεις του βραζιλιάνου σταρ προκάλεσαν τη δυσαρέσκεια του προπονητή των «ερυθρόλευκων», Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος στην προπόνηση της Δευτέρας δεν εμφανίστηκε κατά την γύμναση των παικτών του, παραμένοντας στο γραφείο του στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις