Μεϊμαράκης: Το ΠΑΣΟΚ έχει χαράξει πολιτική συνεννόησης σε εθνικά θέματα και προεδρική εκλογή

Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2004 13:04
A- A A+

Το ΠΑΣΟΚ έχει χαράξει πολιτική συνεννόησης στο θέμα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας και στα εθνικά ζητήματα, επισήμανε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ερωτηθείς για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών τον ερχόμενο Μάρτιο, με αφορμή την εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας.

«Είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε και να συμβάλλουμε στα εθνικά θέματα, αλλά πρώτα απ' όλα πρέπει η κυβέρνηση να έχει η ίδια μια στρατηγική κάτι το οποίο δεν έχει δείξει όλους αυτούς τους μήνες. Η συναίνεση δεν λειτουργεί στο κενό», είχε δηλώσει χθες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου.

Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, όπου είχε συνεργασία με τον πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή, ο κ. Μεϊμαράκης είπε ότι η Νέα Δημοκρατία δεν επιθυμεί πρόωρες εκλογές.

Ο γραμματέας της Κ.Ε. της Ν.Δ. συζήτησε με τον Πρωθυπουργό για τις πολιτικές εξελίξεις, την πορεία του κυβερνώντος κόμματος και τα νέα δεδομένα που διαμορφώθηκαν μετά την απόφαση της κυβέρνησης των ΗΠΑ να αναγνωρίσει την ΠΓΔΜ με τη συνταγματική της ονομασία, «Δημοκρατία της Μακεδονίας».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή