Βόλεϊ: «Κόκκινος» θρίαμβος στο ντέρμπι

Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2013 23:58
UPD:15/12/2013 17:14
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΡΧΟΥΜΠΑΣ
A- A A+

Η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό ήταν ντέρμπι μόνο όσον αφορά στα ονόματα των δύο συλλόγων, αφού στον αγωνιστικό χώρο του «Μελίνα Μερκούρη» υπήρχαν μόνο οι γηπεδούχοι, που έφτασαν στη νίκη με 3-0 (25-14, 25-15, 25-23).

Σε ένα από τα πιο εύκολα βράδια της ιστορίας της απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλό της, η ομάδα του Δημήτρη Καζάζη επέτρεψε στους «πράσινους» να ελπίσουν μόνο στο τρίτο σετ, όταν χρησιμοποιήθηκαν οι αναπληρωματικοί του Ολυμπιακού.

Με την επιστροφή των Γιορντάνοφ, Κουρνέτα και Σμαραγδή, όμως, οι «ερυθρόλευκοι» τελείωσαν το παιχνίδι και έφτασαν στη 16η συνεχή νίκη επί του Παναθηναϊκού, στο πλαίσιο της 10ης ημέρας στην Α1 Ανδρών, με MVP τον Λεονάρντο Καλντέιρα που έχασε μόλις μία επίθεση!

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, ο πρωτοπόρος Εθνικός Αλεξανδρούπολης πέρασε με δύσκολη νίκη παρά το σκορ (3-0) από την έδρα της Κηφισιάς, η Νίκη Αιγινίου πήρε σημαντικό τρίποντο απέναντι στη Λαμία με το ίδιο σκορ, ενώ στο «θρίλερ» της βραδιάς ο Άρης νίκησε στη Μίκρα την ΑΕΚ 3-2.    

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις