Σούπερ Λίγκα: Χωρίς κόσμο ο Ατρόμητος με Παναθηναϊκό

Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2013 15:23
UPD:15:35
FOSPHOTOS /Panayiotis Tzamaros

Η σπουδαία αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας θα διεξαχθεί μόνο με τους φίλους των «πρασίνων» στις εξέδρες, παρά το γεγονός ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έκανε αποδεκτό το αίτημα των Περιστεριωτών για την χορήγηση εισιτηρίων.

A- A A+

Ο Παναθηναϊκός συναίνεσε, η αστυνομία όχι κι έτσι ο Ατρόμητος θα αντιμετωπίσει αύριο τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» χωρίς την παρουσία των οπαδών του.

Η σπουδαία αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας θα διεξαχθεί μόνο με τους φίλους των «πρασίνων» στις εξέδρες, παρά το γεγονός ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έκανε αποδεκτό το αίτημα των Περιστεριωτών για την χορήγηση εισιτηρίων. Η αστυνομία ήταν αρνητική σε αυτό, οπότε ο αγώνας θα διεξαχθεί μόνο με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού στις εξέδρες.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το «τριφύλλι» αναφέρει: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει, όπως υποχρεούται από την απόφαση για τα μέτρα τήρησης της τάξης κατά τη διεξαγωγή του αγώνα Παναθηναϊκός – Ατρόμητος, για τα ακόλουθα:

• Ο Ατρόμητος ζήτησε εισιτήρια για τους φιλάθλους του, αίτημα το οποίο αποδέχτηκε ο Παναθηναϊκός, αλλά απέρριψε η Αστυνομία για λόγους ασφαλείας.

• Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17:30 την ημέρα του αγώνα.

• Οι φίλαθλοι καλούνται να προσέλθουν στο γήπεδο μεμονωμένα, χρησιμοποιώντας κατά κύριο λόγο τα ΜΜΜ.

• Θα πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι στους φιλάθλους, σε ζώνες περιμετρικά του Γηπέδου, ώστε να αποκλεισθεί η μεταφορά εντός της εγκατάστασης απαγορευμένων ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς και η πρόσβαση όσων τυχόν θα στερούνται εισιτηρίων.

•Θα αποκλεισθεί η πρόσβαση και η είσοδος στο Γήπεδο φιλάθλων που θα βρίσκονται σε προφανή κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

•Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε φίλαθλο φέροντα πανό ή πλακάτ με προκλητικό ή υβριστικό περιεχόμενο.

•Οι φίλαθλοι που θα προσέλθουν για την παρακολούθηση του εν λόγω αγώνα πρέπει να φέρουν μαζί τους Αστυνομική Ταυτότητα ή Διαβατήριο πέραν του εισιτηρίου που θα κατέχουν.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις