Πρόγνωση καιρού

Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2004 07:00
A- A A+

Τοπικές νεφώσεις και ασθενείς βροχές, προβλέπει για σήμερα Τετάρτη, στην Ανατολική Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την Ανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Στην υπόλοιπη χώρα, προβλέπονται λίγες νεφώσεις, που στα νοτιοανατολικά το πρωΐ, θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν βροχές ή καταιγίδες, κυρίως στις θαλάσσιες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά μέτριοι μέχρι ισχυροί, στα ανατολικά ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί και στο Αιγαίο τοπικά θυελλώδεις, ενώ από το βράδυ θα εξασθενήσουν. Πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία.

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Λίγες νεφώσεις. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί, με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Λίγες νεφώσεις. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, με σταδιακή εξασθένηση. Θερμοκρασία: Από 7 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές. Ανεμοι: Βόρειοι ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί, με εξασθένηση από το απόγευμα. Θερμοκρασία: Από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες, με ασθενείς βροχές. Ανεμοι: Βόρειοι ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί και τοπικά θυελλώδεις. Θερμοκρασία: Από 15 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Λίγες νεφώσεις, που το πρωΐ στα Δωδεκάνησα θα είναι αυξημένες, με βροχή και καταιγίδα. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο, θυελλώδεις. Θερμοκρασία: Από 15 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες, με ασθενείς βροχές κυρίως στα βόρεια και ανατολικά του νομού, προβλέπονται σήμερα στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι μέχρι ισχυροί και στα ανατολικά πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια του νομού θα είναι δύο με τρεις βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι και πρόσκαιρα το πρωΐ ισχυροί, με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Γενικά αίθριο καιρό σε όλη τη χώρα και μόνο στις ανατολικές και νησιωτικές περιοχές, τοπικές νεφώσεις, προβλέπει για αύριο Πέμπτη η ΕΜΥ. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι, στα ανατολικά μέτριοι μέχρι ισχυροί και στην αρχή της ημέρας στο Αιγαίο πολύ ισχυροί, με γρήγορη εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, ως προς τις μέγιστες τιμές.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή