Εξάρθρωση κυκλώματος ναρκωτικών με κατάσχεση 891 κιλών κάνναβης

Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2013 17:33
UPD:17:38
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Η κάνναβη συσκευαζόταν σε αεροστεγείς συσκευασίες, όπου τα μέλη του κυκλώματος έβαζαν και άλλες ουσίες για να γίνεται δυσκολότερος ο εντοπισμός τους από αστυνομικούς σκύλους.

A- A A+

Τρεις Αλβανοί, ηλικίας 29, 30 και 33 ετών, συνελήφθησαν το απόγευμα της Τρίτης στην Παιανία, ως μέλη κυκλώματος που εισήγε, διακινούσε και διέθετε ναρκωτικά στην Ελλάδα και άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Στα σπίτια τους και στους χώρους όπου έκρυβαν τα ναρκωτικά

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
βρέθηκαν 891 κιλά κάνναβης. Σύμφωνα με την αστυνομία, το μεγαλύτερο μέρος των ναρκωτικών που έφερνε η σπείρα στη χώρα προωθούνταν σε χώρες της δυτικής Ευρώπης με φορτηγά. Η κάνναβη συσκευαζόταν σε αεροστεγείς συσκευασίες, όπου τα μέλη του κυκλώματος έβαζαν και άλλες ουσίες για να γίνεται δυσκολότερος ο εντοπισμός τους από αστυνομικούς σκύλους. Οι συσκευασίες τοποθετούνταν μέσα σε έπιπλα, τα οποία μεταφέρονταν στο εξωτερικό.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για το αδίκημα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση και παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και των άλλων μελών του κυκλώματος.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή