Δ. Κουτσούμπας: «Όχι» στην ιδιωτικοποίηση του Αστέρα

Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2013 13:31
UPD:13:36
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΑΚΙΑΣ

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας (δεξιά) συζήτησε με το δήμαρχο Βάρης - Βούλας – Βουλιαγμένης Πανά Σπύρο (αριστερά) για το θέμα του Αστέρα Βουλιαγμένης.

A- A A+

Tη θέση του ΚΚΕ κατά της ιδιωτικοποίησης του Αστέρα της Βουλιαγμένης επανέλαβε ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, μετά τη συνάντηση που είχε με τον δήμαρχο Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης. 

Όπως είπε, το κόμμα από θέση αρχής είναι ενάντια στην ιδιωτικοποίηση, πρόσθεσε όμως και «το τίμημα του ξεπουλήματος και το ποιος θα πάρει μια δημόσια περιουσία έχει τη σημασία του».

902PORTAL

Τόνισε πως «το κύριο δεν είναι η συζήτηση, που γίνεται σε διάφορα μέσα ενημέρωσης, αλλά η ουσία βρίσκεται στο να μην ιδιωτικοποιηθεί και βέβαια ταυτόχρονα να υπάρχει προστασία του περιβάλλοντος, να μπορούν οι εργαζόμενοι, οι λαϊκές οικογένειες να έχουν ελεύθερη πρόσβαση στην παραλία και βεβαίως να μην επιβαρύνεται οικιστικά η περιοχή, ταυτόχρονα με την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων χωρίς απολύσεις, χωρίς μισθολογικό περιορισμό όλων των εργαζομένων στις τουριστικές επιχειρήσεις, ιδιαίτερα στον Αστέρα Βουλιαγμένης».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή