Δ. Παπαδημούλης: Τρέμουν το χαστούκι της ευρωκάλπης και ποντάρουν στην αποχή

Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2013 13:24
UPD:13:27
FOSPHOTOS /Menelaos Myrillas

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Την αντίδραση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη προκάλεσε η ανακοίνωση, από τον Γιάννη Μιχελάκη, των ημερομηνιών που θα διεξαχθούν ο α’ και ο β’ γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών, στις 18 και 25 Μαΐου.

Ο κ. Παπαδημούλης στάθηκε στο γεγονός ότι ο α’ γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών δεν συμπίπτει με τις ευρωεκλογές. Συγκεκριμένα, ερμηνεύοντας την απόφαση του ΥΠΕΣ, σημείωσε ότι η κυβέρνηση τρέμει «το χαστούκι της ευρωκάλπης» και «ποντάρει στην αποχή».

«Η κυβέρνηση τρέμει τις ευρωεκλογές και ποντάρει στην αποχή. Ο νόμος είναι σαφής: Ευρωεκλογές και α' γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών στις 25/5», αναφέρει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε ανάρτησή του στο twitter.

Στο ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Παπαδημούλης γράφει πως «ο 3852/10 μιλά για "εκλογή των αρχών των ΟΤΑ την ίδια μέρα με τις Ευρωεκλογές"». «Ο α’ γύρος έχει υψηλή συμμετοχή και συχνά είναι ο μοναδικός», συμπληρώνει.

Σε ένα ακόμη tweet για το ίδιο ζήτημα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει: «Η κυβέρνηση κουρελιάζει τον Νόμο 3852. Τρέμει την μαζική συμμετοχή, το χαστούκι της ευρωκάλπης στον α’ γύρο και την δυναμική εν όψει β’ γύρου».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή