Βόλεϊ: Ο Καλμαζίδης στον πάγκο του Παναθηναϊκού

Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2013 19:37
UPD:19:46
Icon/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
A- A A+

Τον Γιάννη Καλμαζίδη επέλεξε η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού για να αντικαταστήσει τον Γιάννη Λάιο στην τεχνική ηγεσία των «πράσινων».

Ο ομογενής προπονητής, που κατά το παρελθόν πανηγύρισε το νταμπλ με τον Ολυμπιακό, θα κάνει -κατά σύμπτωση- το ντεμπούτο το στον πάγκο της αθηναϊκής ομάδας το βράδυ του Σαββάτου, απέναντι στους «ερυθρόλευκους» στο Ρέντη!

Τον προπονητή της Εθνικής Γυναικών παρουσίασε στους παίκτες ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Ηλίας Μιχαλαριάς. Μετά τη γνωριμία με τους αθλητές ο Καλμαζίδης παραδέχθηκε πως «είναι μια δύσκολη στιγμή, αλλά μου αρέσουν τα δύσκολα. Είναι μια πρόκληση για μένα».

Για το ντέρμπι με την πρώην ομάδα του επισήμανε ότι «έτσι τα έφερε η ζωή αλλά δεν είναι μόνο ο Ολυμπιακός, είναι άλλες δέκα ομάδες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο και κοιτάζουμε τη δουλειά μας στο γήπεδο και το πώς θα γινόμαστε καλύτεροι».

Ο Παναθηναϊκός είναι τελευταίος στην κατάταξη της Α1 Εθνικής κατηγορίας των Ανδρών, με απολογισμό μόλις ένα βαθμό ύστερα από εννέα αγωνιστικές.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις