ΗΠΑ: Κοιμόταν κατά την προσγείωση και τον κλείδωσαν μέσα στο αεροπλάνο

Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2013 08:13
UPD:08:59
Break TV
A- A A+

Ένας άνδρας από τη Λουιζιάνα των Ηνωμένων αποκοιμήθηκε μέσα στο αεροπλάνο με το οποίο ταξίδευε και όταν αυτό προσγειώθηκε το πλήρωμα δεν έλεγξε την καμπίνα και τελικά τον ξέχασαν εκεί.

Ο Τομ Ουόγκνερ έπρεπε να εγκαταλείψει το αεροπλάνο στο Χιούστον την περασμένη Παρασκευή και να επιβιβαστεί σε άλλο για να συνεχίσει το ταξίδι του προς την Καλιφόρνια. Αντ 'αυτού, βρέθηκε κλειδωμένος μέσα στο αεροσκάφος της εταιρείας ExpressJet, η οποία εκτελούσε την συγκεκριμένη πτήση για λογαριασμό της United Express.

Σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό KTRK του Χιούστον, είπε ότι όταν κατάλαβε τι είχε συμβεί κάλεσε με το κινητό του τηλέφωνο τη φίλη του για βοήθεια η οποία δεν τον πίστεψε . «Νόμιζε ότι ήμουν τρελός. Της είπα είμαι κλειδωμένος στο αεροπλάνο, σου λέω την αλήθεια» ανέφερε ο άτυχος επιβάτης.

Τελικά το προσωπικό εδάφους του αεροδρομίου που ανεφοδίασε το αεροσκάφος τον εντόπισε τυχαία αρκετές ώρες μετά την προσγείωση και τον απεγκλώβισε.

«Η πολιτική της εταιρείας απαιτεί από το πλήρωμα πτήσης να κάνει ένα τελικό έλεγχο της καμπίνας των επιβατών και η εταιρεία διερευνά πώς ο Ουόγκνερ έμεινε επί του σκάφους» ανέφερε η εκπρόσωπος της εταιρείας Σαμάνθα Χάρισον.

Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία εξέφρασε τη λύπη της και ζήτησε συγγνώμη για την ταλαιπωρία που υπέστη ο επιβάτης, ενώ του πλήρωσε τη διαμονή σε ξενοδοχείο και του έδωσε ένα αεροπορικό κουπόνι αξίας 25 δολαρίων.

Πηγές: ΑΜΠΕ, Reuters
 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή