Ιταλία: «Χόρτασαν» μπάλα στο Σαν Σίρο

Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου 2013 23:45
UPD:09/12/2013 09:26
REUTERS/ALESSANDRO GAROFALO
A- A A+

Ιντερ και Πάρμα διαφήμισαν το ποδόσφαιρο στο Σαν Σίρο, στο ματς που έκλεισε την «αυλαία» της 15ης αγωνιστικής. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 3-3, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται δύο φορές.

Ο Σανσόνε πέτυχε δύο γκολ για τους «παρμετζιάνι», ενώ το δρόμο προς τα δίχτυα βρήκε ισάριθμες φορές και ο Παλάσιο για λογαριασμό των «νερατζούρι». Το 1-2 για την Πάρμα είχε κάνει ο Παρόλο πριν το τέλος του ημιχρόνου, ενώ το προβάδισμα στους γηπεδούχους για πρώτη φορά (3-2) έδωσε ο Γκουαρίν στο 56΄.

Όσο ο Γιάννης Φετφατζίδης ήταν παρών στο παιχνίδι η Τζένοα προηγείτο της Κάλιαρι με 1-0, χάρις στο γκολ του Τζιλαρντίνο από το 16΄.  Από την ώρα που βγήκε ο Έλληνας επιθετικός, οι γηπεδούχοι ανέκαμψαν και με δύο τέρματα του Σάου, στο 76΄ και στο 92΄ πέτυχαν την ολική ανατροπή και πήραν τη μεγάλη νίκη με 2-1. Για την ομάδα της Γένοβα ήταν η πρώτη ήττα μετά από 5 αγωνιστικές.

Παρόμοιο ματς με το προηγούμενο ήταν κι αυτό ανάμεσα στη Βερόνα και στην Αταλάντα. Η ομάδα του Μπέργκαμο ήταν  μπροστά στο σκορ μέχρι το 82΄, με το γκολ του Ντένις από το 42΄, ωστόσο, μέσα σε έξι λεπτά οι γηπεδούχοι έφεραν τα πάνω κάτω με τα τέρματα των Γκόμεζ Τάλεμπ και Φρέλο (πέναλτι) πήραν το «τρίποντο» (2-1).

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε η άλλη ομάδα της Γένοβα, η Σαμπντόρια. Με γκολ των Έντερ (54΄) και Γκαμπιαντίνι (77΄) επικράτησε 2-0 της Κατάνια, που δεν έδειξε τίποτα το ιδιαίτερο.

Η Τορίνο με γκολ του Γκλικ λίγο πριν το 20ο λεπτό επικράτησε 1-0 της Λάτσιο, που συμπλήρωσε έξι παιχνίδια χωρίς νίκη. 

Τρίτο συνεχόμενο «τρίποντο» πήρε η Κιέβο, αυτή την φορά εκτός έδρας επί της Σασουόλο με 1-0 (55΄ Θερό).

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις