NBA: Στα παρκέ ξανά από αύριο ο Κόμπι Μπράιαντ

Σάββατο, 07 Δεκεμβρίου 2013 14:46
UPD:15:30
REUTERS/CHRIS KEANE

Το αστέρι των «λιμνάνθρωπων», που είχε υποστεί ρήξη στον αχίλλειο τένοντα, θα ενισχύσει την ομάδα του στον εντός έδρας αγώνα εναντίον των Τορόντο Ράπτορς (φωτογραφία αρχείου)..

A- A A+

Ύστερα από περίπου 7 μήνες παραμονής στο περιθώριο, ο Κόμπι Μπράιαντ επανέρχεται στους αγωνιστικούς χώρους για να παίξει και να βοηθήσει τους Λος Άντζελες Λέικερς να βελτιώσουν την απόδοσή τους και να πετύχουν περισσότερες νίκες.

Το αστέρι των «λιμνάνθρωπων», που είχε υποστεί ρήξη στον αχίλλειο τένοντα, θα ενισχύσει την ομάδα του στον εντός έδρας αγώνα εναντίον των Τορόντο Ράπτορς.

Ο σύλλογος από την Καλιφόρνια ανακοίνωσε την είδηση με ένα εντυπωσιακό βίντεο, δίλεπτης διάρκειας, στο οποίο εμφανίζεται η φανέλα των Λέικερς με τον αριθμό 24, δηλαδή του Μπράιαντ, να είναι εκτεθειμένη στα καιρικά φαινόμενα.

Η βροχή, ο άνεμος και το χιόνι τής προκαλούν σχίσιμο, το οποίο πιθανώς αντιπροσωπεύει τη βλάβη στον τένοντα του αθλητή, για να ακολουθήσει ύστερα η «αναγέννηση»: ο ήλιος επιστρέφει και η φανέλα, σαν καινούργια τώρα, αρχίζει να λάμπει και πάλι.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις