Μουντιάλ 2014: Δηλώσεις Κατσουράνη, Τζαβέλλα, Τζιόλη, Καραγκούνη

Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου 2013 20:43
UPD:07/05/2014 09:19
REUTERS/RICARDO MORAES
A- A A+

Την αισιοδοξία τους ότι η Εθνική Ομάδα μπορεί να προκριθεί στους «16» του παγκοσμίου κυπέλλου εξέφρασαν οι διεθνείς. 

«Όλες οι ομάδες που συμμετέχουν σε αυτή την φάση είναι καλές», τόνισε ο Γιώργος Καραγκούνης λίγη ώρα μετά την κλήρωση. Ο άσσος της Φούλαμ συνέχισε: «Εμείς πιστεύουμε στις δυνατότητές μας και θεωρώ ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα. Νομίζω ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε όλες τις ομάδες και να τα καταφέρουμε. Υπάρχει μία ισορροπία στον όμιλό μας και μπορούμε να περάσουμε με λίγους βαθμούς. Αισιοδοξώ για την παρουσία μας στην τελική φάση και έχει μεγάλη σημασία πως θα είμαστε εκείνη την περίοδο, σωματικά και ψυχολογικά. Το 2010 πήραμε την πρώτη νίκη και τώρα  θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω και να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης από την πλευρά του χαρακτήρισε δύσκολο τον όμιλο της Ελλάδας: «Με μια πρώτη ματιά πρόκειται για ένα δύσκολο όμιλο, με ισορροπημένες ομάδες σε δυναμικότητα, που δεν γνωρίζουμε ακόμη τον τρόπο παιχνιδιού της. Έχουν διαφορετικό στυλ ποδοσφαίρου από αυτό που παίζουμε εμείς. Θα τους μελετήσουμε και πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι όταν έρθει η ώρα.»

REUTERS/RICARDO MORAES

Ο συμπαίκτης του Τζιόλη στον ΠΑΟΚ, Γιώργος Τζαβέλλας, παρουσιάστηκε αρκετά ικανοποιημένος από το α[ποτέλεσμα της κλήρωσης: «Οι ομάδες του ομίλου μας είναι δύσκολες, αλλά θεωρώ πως δεν είναι ό,τι χειρότερο θα μπορούσε να μας τύχει. Από την Κολομβία γνωρίζω τους Φαλκάο και Ροντρίγκες, που τους πρόλαβα για λίγο στη Μονακό. Δε νομίζω ότι θα τις φοβηθούμε. Προσωπικά δεν ήθελα κλήρωση με κάτι "χειρότερο" και πιο δύσκολο από αυτό. Έχουμε καιρό μπροστά μας για να δουλέψουμε. »

Συγκρατημένος παρουσιάστηκε ο Κώστας Κατσουράνης: «Δεν υπάρχουν εύκολοι και δύσκολοι όμιλοι σε διοργανώσεις τέτοιου επιπέδου. Θεωρώ ότι είναι τιμή μας που είμαστε στην κλήρωση. Η Ελλάδα θα είναι στο Μουντιάλ κι αυτό είναι το πιο σημαντικό που έχουμε πετύχει», τόνισε μεταξύ άλλων ο αρχηγός του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε: «Έχουμε τις προϋποθέσεις να περάσουμε τον όμιλο και θα κυνηγήσουμε όσες πιθανότητες έχουμε με όλες μας τις δυνάμεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις