Αθανασάκης: Είναι ήδη απολογούμενοι για την απογραφή-φιάσκο

Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2004 20:08
UPD:20:21
A- A A+

«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έκανε σήμερα ένα ολόκληρο briefing για να απαντήσει στον ευρωβουλευτή της ΝΔ Δημητρακόπουλο http://www.naftemporiki.gr/news/static/04/11/22/981941.htm , και κατέληξε ότι και πάλι του φταίει το ΠΑΣΟΚ.

Στο όνομα δήθεν της αλήθειας, η κυβέρνηση διέπραξε ένα πραγματικό έγκλημα εναντίον της ελληνικής οικονομίας και των εργαζομένων.

Ορθώς προσπαθεί σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος να δώσει εξηγήσεις και να απολογηθεί για το θέμα της απογραφής-φιάσκο που οργάνωσε η κυβέρνηση της ΝΔ.

Δεν είναι μόνο τα βέλη εκ των έσω για τον τρόπο που επέλεξαν να κάνουν αυτή τη δήθεν απογραφή και για τους χειρισμούς του κ. Αλογοσκούφη. Είναι οι δυσμενείς επιπτώσεις για την ελληνική οικονομία, για τα ελληνικά νοικοκυριά, για τις επιχειρήσεις, για τους εργαζόμενους που ήδη γίνονται ορατά και ό,τι και να λέει η κυβέρνηση θα αναγκαστεί να τα αναγνωρίσει στο τέλος, ως αποτέλεσμα των δικών της ενεργειών.

Η κυβέρνηση θα χρειαστεί να ψάξει για άλλες δικαιολογίες γι' αυτή την απογραφή-φιάσκο, για την οποία είναι ήδη απολογούμενη. Επιχειρώντας να πλήξει το ΠΑΣΟΚ και να δημιουργήσει το άλλοθι για την εγκατάλειψη των προεκλογικών δεσμεύσεών της, έθιξε βάναυσα τα συμφέροντα της χώρας», σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Ν. Αθανασάκη, για να λάβει την απάντηση από τον κ. Ρουσόπουλο «Οι Ελληνες δεν ξεχνούν ότι το ΠΑΣΟΚ, που παριστάνει τώρα την αθώα περιστερά, είναι αυτό που είπε ψέματα για την οικονομία στους Ελληνες και στην Ε.Ε., είναι αυτό που χρέωσε τους πολίτες και τη χώρα μέχρι το λαιμό, είναι αυτό που οργάνωσε και εκτέλεσε το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή