Τσεχία: Λήστεψε τράπεζα, πλήρωσε το χρέος του και παραδόθηκε

Τετάρτη, 04 Δεκεμβρίου 2013 21:42
UPD:21:54
SHUTTERSTOCK

Ο 48χρονος άρπαξε προχθές από τράπεζα «πολλές δεκάδες χιλιάδες κορώνες», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Τόμας Χούλαν (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Ληστεία σε τράπεζα της Πράγας διέπραξε 48χρονος Τσέχος, ο οποίος στη συνέχεια πλήρωσε ένα ιδιωτικό του χρέος και μετά παραδόθηκε στην αστυνομία.

Ο 48χρονος άρπαξε προχθές από τράπεζα «πολλές δεκάδες χιλιάδες κορώνες», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Τόμας Χούλαν.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, ο άνδρας μπήκε στην τράπεζα με το πρόσωπο ακάλυπτο και περίμενε στην ουρά, όπως όλοι οι πελάτες. Μόλις έφθασε μπροστά από το ταμείο, έδειξε στην υπάλληλο ένα κομμάτι χαρτί όπου έγραφε ότι είχε ένα όπλο κρυμμένο στο χαρτοφύλακά του.

Δέκα λεπτά αργότερα, τηλεφώνησε στην άμεση δράση, ομολόγησε τις πράξεις του και υποσχέθηκε να παραδοθεί στην αστυνομία, κάτι που έκανε το επόμενο βράδυ.

Ο ληστής εξήγησε την πράξη του λέγοντας πως είχε ανάγκη να πληρώσει ένα δάνειο σε κάποιους «ευγενικούς κυρίους» που του είχαν προσφέρει οικονομική βοήθεια όταν έπεσε ο ίδιος θύμα ληστείας.

Πηγές: ΑΜΠΕ, Γαλλικό Πρακτορείο

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή