Ουκρανία: «Διάλογος με τους διαδηλωτές υπό προϋποθέσεις»

Δήλωση του πρωθυπουργού Αζάροφ
Τρίτη, 03 Δεκεμβρίου 2013 19:14
UPD:19:19
REUTERS/STOYAN NENOV

«Είμαστε ανοικτοί σε κριτική και έτοιμοι για διάλογο με τους εκπροσώπους των διαδηλωτών, καθώς και με τα κόμματα της αντιπολίτευσης», τόνισε σε δήλωσή του ο ουκρανός πρωθυπουργός.

A- A A+

Ο πρωθυπουργός της Ουκρανίας, Μίκολα Αζάροφ, δήλωσε την Τρίτη έτοιμος να συζητήσει με τους φιλοευρωπαίους διαδηλωτές, με την προϋπόθεση να άρουν τον αποκλεισμό της έδρας της κυβέρνησης, καθώς και άλλων κρατικών κτηρίων.

EURONEWSGREEK
Ουκρανία: Οι επόμενες κινήσεις μετά την πρόταση μομφής

Η κυβέρνηση ή η αντιπολίτευση βγαίνει ενισχυμένη μετά την καταψήφιση της πρότασης μομφής; Η ανταποκρίτρια μας από το Κίεβο, Αγγελίνα Καριάκινα, φωτίζει όλες τις πτυχές των επόμενων κινήσεων των δύο πλευρών.

«Είμαστε ανοικτοί σε κριτική και έτοιμοι για διάλογο με τους εκπροσώπους των διαδηλωτών, καθώς και με τα κόμματα της αντιπολίτευσης», τόνισε σε δήλωσή του ο ουκρανός πρωθυπουργός, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.

EURONEWSGREEK

Υπάρχει ωστόσο ένας όρος, σημειώνει ο κ. Αζάροφ. «Οι διαδηλωτές θα πρέπει να σταματήσουν την κατάληψη κυβερνητικών κτηρίων και να παρεμποδίζουν την άσκηση δημόσιας διοίκησης», πρόσθεσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή