Χωρίς εντάσεις οι παράλληλες συγκεντρώσεις Χ.Α. - αντιφασιστικών οργανώσεων

Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013 22:33
UPD:22:47
EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Οι συγκεντρωμένοι κρατούσαν σημαίες και πυρσούς και φώναζαν συνθήματα κατά της φυλάκισης του Νίκου Μιχαλολιάκου και των υπολοίπων βουλευτών της Χρυσής Αυγής ενω ζήτησαν την αποφύλάκισή τους.

A- A A+

Χωρίς εντάσεις ολοκληρώθηκαν οι παράλληλες συγκεντρώσεις αντιφασιστικών οργανώσεων και της Χρυσής Αυγής στο κέντρο της Αθήνας.

Λίγο μετά τίς 9 το βράδυ ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση υποστηριτικών της Χρυσής Αυγής στην πλατεία Συντάγματος.

Οι συγκεντρωμένοι κρατούσαν σημαίες και πυρσούς και φώναζαν συνθήματα κατά της φυλάκισης του Νίκου Μιχαλολιάκου και των υπολοίπων βουλευτών της Χρυσής Αυγής ενω ζήτησαν την αποφύλάκισή τους.

Στη συγκέντρωση κύριος ομιλητής ήταν ο βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος μίλησε για πολιτική δίωξη της ηγεσίας του κόμματός του που υποδείχθηκε, όπως είπε, από ξένα κέντρα και χαρακτήρισε προδότες τους βουλευτές των άλλων κομμάτων της Βουλής.

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης μιλάει στα μέλη και υποστηρικτές του κόμματος που συμμετέχουν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Συντάγματος.

Λίγο μετά τις 7 το βράδυ είχε ολοκληρωθεί και το αντιφασιστικό συλλαλητήριο που διοργάνωσαν κινήσεις και παρατάξεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και οργανώσεις μεταναστών στα Προπύλαια.

Οι διαδηλωτές, παρά την απαγόρευση της Αστυνομίας, πραγματοποίησαν πορεία στην οδό Πανεπιστημίου και εν συνεχεία, μέσω της οδού Σταδίου έφτασαν στη συμβολή με την οδό Αμερικής.

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Λίγο μετά τις 7 το βράδυ ολοκληρώθηκε και το αντιφασιστικό συλλαλητήριο που διοργάνωσαν κινήσεις και παρατάξεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και οργανώσεις μεταναστών.

Εκεί είχαν παραταχθεί ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ και τους απαγόρευσαν να συνεχίσουν προς το Σύνταγμα. Οι διαδηλωτές παρέμειναν και φώναξαν συνθήματα και μέσω της οδού Αμερικής επέστρεψαν στα Προπύλαια όπου ολοκλήρωσαν το συλλαλητήριο.

Συγκέντρωση αντιφασιστικών οργανώσεων πραγματοποιήθηκε και στο Μοναστηράκι.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή