Τέσσερις νεκροί σε τροχαία

Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013 12:00
UPD:15:40
EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Τέσσερις νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός τριών τροχαίων δυστυχημάτων που σημειώθηκαν σε Καβάλα και Θεσσαλία.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν τα μεσάνυχτα στην επαρχιακή οδό Δράμας - Καβάλας, το όχημα το οποίο οδηγούσε 24χρονος Αλβανός εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του ιδίου και του συνεπιβάτη του, ενός 21χρονου ομοεθνή του.

Δύο ακόμη θανατηφόρα τροχαία σημειώθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας.

Στο 8,5 χλμ. της επαρχιακής οδού Καρδίτσας – Τρικάλων (Ριζοβούνι), Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 32χρονος και στο οποίο επέβαινε μία 22χρονη συγκρούστηκε με άλλο όχημα.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός της κοπέλας, ο σοβαρός τραυματισμός του 43χρονου οδηγού του δευτέρου οχήματος, καθώς και οι ελαφροί τραυματισμοί του οδηγού του πρώτου οχήματος και της 36χρονης επιβάτιδας του δευτέρου οχήματος.

Νωρίτερα, στο 15ο χλμ. της επαρχιακής οδού Λάρισας - Αγιάς (Ελευθέριο) σημειώθηκε σύγκρουση μεταξύ γεωργικού ελκυστήρα που οδηγούσε 34χρονος και δύο Ι.Χ. επιβατικών αυτοκινήτων.

Από τη σύγκρουση έχασε τη ζωή του ο 78χρονος οδηγός του ενός Ι.Χ. επιβατικού αυτοκινήτου και τραυματίστηκε ελαφρά ο οδηγός του γεωργικού ελκυστήρα.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή