Βολές κατά του Κ. Αρβανιτόπουλου από την απεργιακή επιτροπή του ΕΚΠΑ

Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2013 06:17
UPD:08:30
EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ
A- A A+

Στην αντεπίθεση περνά η απεργιακή επιτροπή του ΕΚΠΑ, καταγγέλοντας «την προσπάθεια του υπουργού παιδείας να αμφισβητήσει την απόφαση της γενικής συνέλευσης» των διοικητικών υπαλλήλων.

«Αντί να εφευρίσκει ιστορίες που ταιριάζουν στο κόμμα στο οποίο ανήκει περί κλοπής κάλπης ας το πάρει απόφαση: δεν αποδεχόμαστε τις απολύσεις των συναδέλφων μας», τονίζει στη σχετική ανακοίνωσή της και προσθέτει:

«Δεν χρειάζεται κάλπη για να το πούμε αυτό. Δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι δεν θα επιτρέψουμε ο υπουργός και η μειοψηφία που επιβάλλει την πολιτική των απολύσεων και της εξαθλίωσης της ζωής μας να παραχαράξει την αλήθεια».

Μετά τις νέες αποφάσεις των διοικητικών υπαλλήλων του ΕΚΠΑ και του ΕΜΠ για συνέχιση της απεργίας τους, ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος δήλωσε ότι «το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο παραμένει παρανόμως κλειστό από μια μικρή μειοψηφία διοικητικών υπαλλήλων συνεχίζει να κρατάει σε ομηρία φοιτητές, καθηγητές αλλά και τη μεγάλη πλειοψηφία συναδέλφων  τους».

«Μια μικρή ομάδα των ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ΣΥΡΙΖΑ εξαφάνισαν την κάλπη στη Γενική Συνέλευση, για να εκβιάσουν αποφάσεις δια βοής. Γιατί επιδιώκουν το χάος», υποστήριξε και πρόσθεσε πως διάλογος με το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, κλειστό δε γίνεται. «Η Πολιτεία ούτε συναλλάσσεται , ούτε εκβιάζεται», διεμήνυσε ο υπουργός.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή