Η ατζέντα της Παρασκευής

Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2013 10:12
UPD:10:16
A- A A+

10:30 Με αφορμή την 1η Δεκεμβρίου 2013, Παγκόσμια Ημέρα κατά του HIV/AIDS, το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ., παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας, θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου την στην Αίθουσα Συνεντεύξεων του Υπουργείου Υγείας (Αριστοτέλους 17, Αθήνα).

12:00 Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Υγείας από γιατρούς και εργαζόμενους στα δημόσια νοσοκομεία και τον ΕΟΠΥΥ. Στην κινητοποίηση συμμετέχουν και οι δάσκαλοι.

12:00 Ανακοίνωση του δείκτη τιμών παραγωγού στη βιομηχανία για τον Οκτώβριο από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.).

12:00 Ανακοίνωση του δείκτη κύκλου εργασιών στο λιανικό εμπόριο για τον Σεπτέμβριο από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.).-

19:00 Ο πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Ευ. Μεϊμαράκης στα Χανιά για το  εορτασμό των 100 ετών της Ένωσης της Κρήτης με την Ελλάδα. Στις 18:00 ο κ. Μεϊμαράκης θα προεδρεύσει στην Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών και Μελετών  «Ελευθέριος Βενιζέλος», στα γραφεία του Ιδρύματος στη Χαλέπα Χανίων.

- 24ωρη απεργία των νοσοκομειακών γιατρών και των εργαζόμενων στα νοσοκομεία της περιφέρειας. Τετράωρη στάση εργασίας (11:00 - 15:00) των εργαζομένων στα νοσοκομεία της Αττικής.

- Τρίωρη στάση εργασίας των δασκάλων από τις 11 το πρωί έως τις 14:00.

- Επίσκεψη του προέδρου της ΔΗΜΑΡ Φ. Κουβέλη την Παρασκευή 29 και το Σάββατο 30 Νοεμβρίου, στην Καρδίτσα και τα Τρίκαλα αντίστοιχα.

- Ανακοίνωση οικονομικών αποτελεσμάτων 9μήνου από την Τράπεζα Πειραιώς μετά τη λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου.

- Ανακοίνωση οικονομικών  αποτελεσμάτων 9μήνου από την Eurobank Ergasias μετά τη λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή