Τη Δευτέρα η απόφαση του ΠΑΟ για τη μετακίνηση των οπαδών του στο Καραϊσκάκη

Τραυματίας ο Ριβάλντο δεν παίζει με Ιωνικό
Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2004 11:53
A- A A+

Αναβολή για τη Δευτέρα ζήτησε και έλαβε ο Παναθηναϊκός κατά τη συσκεψη στα γραφεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά σήμερα το πρωί, προκειμένου να αποφασίσει αν θα ζητήσει τελικά το 5% των εισιτηρίων για το ντέρμπι των «αιωνίων» το επόμενο Σάββατο.

Η σύσκεψη στα γραφεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά ανάμεσα στους εκπροσώπους των ΠΑΕ Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, της ΕΠΑΕ και της αστυνομίας με θέμα τη μετακίνηση ή όχι των οπαδών του Τριφυλλιού στο Καραϊσκάκη, διήρκεσε λιγότερο από μισή ώρα.

Ολυμπιακός και ΕΠΑΕ πάντως ζήτησαν να μην υπάρξει μετακίνηση των φιλοξενουμένων και το μέτρο να ισχύσει και για τον αγώνα του δεύτερου γύρου στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Εν τω μεταξύ εκτός του αγώνα με τον Ιωνικό τέθηκε ο Ριβάλντο λόγω αιματώματος στα πλευρά από τον αγώνα με τη Λα Κορούνια.

Η διοίκηση μάλιστα του Ολυμπιακού προσπαθεί να πείσει το βραζιλιάνο άσο να μη μεταβεί στη Βαρκελώνη για το φιλικό της Μπαρτσελόνα με τη Μικτή Κόσμου, καθώς υπάρχει φόβος ενδεχόμενη επιδείνωση του τραυματισμού του να μην του επιτρέψει τη συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις