Επισκόπηση ελληνικού Τύπου

Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2004 08:34

A- A A+

Οι αλλαγές στο χώρο της Υγείας, η επίσημη επίσκεψη του Κώστα Καραμανλή στην Αίγυπτο, η επιστροφή των λειψάνων των Γρηγορίου Θεολόγου και Ιωάννου Χρυσοστόμου, μετά από οκτώ αιώνες από το Βατικανό στο Φανάρι και το συνέδριο της ΔΑΚΕ, είναι από τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού Τύπου. Αναλυτικά, οι τίτλοι των εφημερίδων κατ'αλφαβητική σειρά, είναι οι ακόλουθοι:

* ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης): «Προκλήσεις ΠΑσοκ από ΗΠΑ. ΠρογεFYROMατα αλυτρωτισμού Made in USA. Σε λήθαργο βρισκόταν η κυβέρνηση Σημίτη για τον χάρτη του 1999 με τη «σκλαβωμένη Μακεδονία».

* ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος): «Ρυθμίζονται όλα τα χρέη! Ανάσα για χιλιάδες οφειλέτες των Δήμων - καταστηματάρχες, υπαίθριους πωλητές κ.α.».

* ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: «Δίκες - εξπρές για τις υιοθεσίες. Ελπίδα σε εκατοντάδες ζευγάρια που περιμένουν χρόνια για ένα παιδί».

* Η ΑΠΟΦΑΣΗ: «Ανοχή τέλος. Παράπονα, προβληματισμός και μηνύματα από τη ΔΑΚΕ».

* ΑΥΡΙΑΝΗ: «Διόρισε ο Σημίτης την κόρη του καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο! Μόλις τελείωσε τις σπουδές της στο Λονδίνο».

* Η ΒΡΑΔΥΝΗ: «Τι αλλάζει στη φορολογία από το νέο χρόνο. Ευνοϊκές ρυθμίσεις για τα χαμηλά εισοδήματα και στήριξη των επενδυτών».

* ΕΘΝΟΣ: «3 Ρουκέτες βυθίζουν την Εξεταστική. Αποκάλυψη: Παιχνίδια απόκρυψης από την κυβέρνηση και το υπουργείο Εθνικής ¶μυνας».

* ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: «Ο κ. Ευαγ. Μεϊμαράκης κατήγγειλε ότι πολλοί υπουργοί έχουν χάσει τον βηματισμό τους και... Εμπρός μαρς... Ένα στο αριστερό, δύο στο δεξί».

* ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: «¶ρχισαν τα παιγνίδια με το θέμα εκλογής Προέδρου. Έτοιμο να προτείνει τρία πρόσωπα το ΠΑΣΟΚ για να εγκλωβίσει την κυβέρνηση στα σχέδιά του».

* ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Κατηγορώ οργανωμένα κέντρα για τις επιθέσεις. Θόδωρος Ρουσόπουλος: Βαρυσήμαντη συνέντευξη εφ'όλης της ύλης».

* ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: «Έκραξαν 3 υπουργούς τους. Συνέδριο - φωτιά της ΔΑΚΕ με αποδοκιμασίες και... αυτοκριτική».

* ΕΣΤΙΑ: «Τα πολιτικά δεδομένα για την εκλογή Προέδρου. Ανάλυσις του διευθυντού της «Εστίας» Αλ. Ζαούση».

* ESPRESSO: «Ο Σημίτης βγάζει σε πλειστηριασμό ρολόγια και χρυσαφικά. Η κατάσχεση και η άγνωστη διαμάχη του με χρυσοχόο».

* ΤΑ ΝΕΑ: «Καταπέλτης για την απογραφή. Αποκάλυψη: το ντοκουμέντο της Eurostat».

* TRAFFIC NEWS: «Λάκη, όπου σε βρω θα σου σπάσω το κεφάλι. Έξω φρενών με τον Λαζόπουλο ο Σπύρος Παπαδόπουλος».

* Η ΧΩΡΑ: «Ηφαίστειο η βάση της ΝΔ. Διαμαρτυρίες και παράπονα κατά υπουργών και κρατικών στελεχών στο Συνέδριο της ΔΑΚΕ».

* City Press: «Νέα μάχη κατά των ράντζων. Στόχος της κυβέρνησης να κερδίσει τη μάχη του ράντζου στη διάρκεια των πρώτων μηνών του 2005».

* Μetro: «Πόλεμος για την Υγεία. Με απεργία των γιατρών ξεκινά το νέο σύστημα εφημεριών».

Θεσσαλονίκη

* ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: «Πρόκληση. Απειλούν να «βουλιάξουν» το Φεστιβάλ. Παιχνίδια για τον έλεγχο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης».

* ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: «Απειλούν και το Φεστιβάλ. Θ. Αγγελόπουλος: Θα το πάω στην Αθήνα και θα το καταστρέψω».

ΠΗΓΗ: Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή