«Τρίζει» η καρέκλα του Βίλας-Μπόας στην Τότεναμ

Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2013 20:28
REUTERS/PHIL NOBLE

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», ο Πορτογάλος προπονητής Αντρέ Βίλας-Μπόας, είναι ο πρώτος υποψήφιος προς απόλυση στην πρέμιερ λιγκ αυτή τη στιγμή.

A- A A+

Σε κάθε άλλο παρά ήρεμη κατάσταση βρίσκεται η Τότεναμ, ενόψει του αυριανού αγώνα με την Τρόμσο στη Νορβηγία για την 5η αγωνιστική στο Γιουρόπα Λιγκ.

Η βαριά ήττα (0-6) στο «Έτιχαντ» από τη Μάντσεστερ Σίτι ανέδειξε τις αδυναμίες μιας ομάδας που, μετά τη μεταγραφή του Γκάρεθ Μπέιλ στη Ρεάλ Μαδρίτης, απέτυχε να δημιουργήσει τη σωστή χημεία στο εσωτερικό της.

Ο πρώτος που κατηγορείται γι΄ αυτό είναι ο προπονητής Αντρέ Βίλας-Μπόας, ο οποίος μετά τις τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας είδε να «κρυώνουν» οι σχέσεις του με τους παίκτες, τους οπαδούς και ειδικά με τον τεχνικό διευθυντή των «Πετεινών», τον φίλο του Φράνκο Μπαλντίνι.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», μάλιστα, ο Πορτογάλος προπονητής είναι ο πρώτος υποψήφιος προς απόλυση στην πρέμιερ λιγκ αυτή τη στιγμή.

Τα πρώτα σημεία τριβής με τη διοίκηση παρατηρήθηκαν μετά τον τραυματισμό του Ούγκο Γιορίς εναντίον της Έβερτον. Ο παίκτης, που είχε τραυματιστεί σε σύγκρουση με τον Λουκάκου αλλά συνέχισε να αγωνίζεται, αναγκάστηκε να χάσει το επόμενο παιχνίδι εναντίον της Νιούκαστλ, επειδή εξακολουθούσε να υποφέρει από τη διάσειση που είχε υποστεί.

Ο Βίλας-Μπόας, σαφώς ενοχλημένος, είχε ζητήσει από το ιατρικό επιτελείο να εμφανιστεί στη συνέντευξη προκειμένου να εξηγήσει τους λόγους για την επιλογή του, αλλά η εταιρεία δεν επέτρεψε σε κανέναν από τους γιατρούς να μιλήσει ενώπιον των δημοσιογράφων.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις