Θέλει Κασίγιας η Μάντσεστερ Σίτι

Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2013 20:40
EPA/JAVIER LIZON

Ο Ίκερ Κασίγιας (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Τον Ίκερ Κασίγιας «ορέγεται» να αποκτήσει η Μάντσεστερ Σίτι το καλοκαίρι, με τον διεθνή τερματοφύλακα της Ρεάλ Μαδρίτης να φέρεται ούτως ή άλλως αποφασισμένος να αποχωρήσει από τη «βασίλισσα» εξαιτίας του περιορισμένου χρόνου συμμετοχής του στην ομάδα του Κάρλο Αντσελότι.

Για την πρόθεση των «πολιτών» κάνει λόγο σημερινό δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας «As», σύμφωνα με το οποίο «η αγγλική ομάδα αναζητεί έναν τερματοφύλακα και οι άνθρωποί της θεωρούν ότι ο Κασίγιας θα κάνει ένα άλμα ποιότητας, σε έναν τόσο σημαντικό ρόλο».

Το συγκρότημα του Μανουέλ Πελεγκρίνι αντιμετωπίζει πρόβλημα στη θέση «νούμερο 1». Ο Χιλιανός τεχνικός έχει θέσει εκτός ομάδας τον Άγγλο διεθνή γκολκίπερ Τζο Χαρτ δίνοντας τη θέση του στον Ρουμάνο Κόστελ Παντιλιμόν, ο οποίος έπαιξε βασικός στους τελευταίους έξι αγώνες της Σίτι και δέχθηκε τρία γκολ.

Για την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Πελεγκρίνι ζήτησε από τη διοίκηση του συλλόγου έναν τερματοφύλακα που να εμπνέει σιγουριά στους συμπαίκτες του, επιδεικνύοντας εμπιστοσύνη και σαφή προτίμηση στον Ίκερ Κασίγιας, τον οποίο είχε υπό τις οδηγίες του την περίοδο 2009-2010, όταν υπήρξε προπονητής στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις