Η ατζέντα της Τρίτης

Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2013 09:05
A- A A+

9:00 Συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, στο Μέγαρο Μαξίμου.

9:30 Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) διοργανώνει Παναττική Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας των Σχολικών Φυλάκων έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (Βασ. Σοφίας 15-Αθήνα)

10:00 Κοινή συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με μέλη της Ελληνικής Κυβέρνησης, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την ανάληψη της Ελληνικής Προεδρίας (ξενοδοχείο Hilton), παρουσία του Πρωθυπουργού.

11:00 Πανελλαδική Πανιατρική Συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Υγείας

11:30 Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον πρόεδρο του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα, παραχωρεί συνέντευξη Τύπου σχετικά με την τροπολογία για το φάρμακο και τη φαρμακευτική πολιτική της χώρας.

11:30 Συνάντηση του υφυπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Νότη Μηταράκη, θα συναντηθεί στο  ΥΠΑΝ (Νίκης 5-7) με τον Πρέσβη του Καναδά στην Ε.Ε.David Plunkett.

14:00 Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας, θα δεχθεί τον υπουργό Υγείας΄Αδωνι Γεωργιάδη.

15.00 Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς και αρχηγούς Ευρωπαϊκών Πολιτικών Κομμάτων, ενόψει της αναλήψεως της  Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την  Ελλάδα το Α ΄εξάμηνο του 2013. Θα ακολουθήσει κατ΄ ιδίαν συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας  και του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

15:30 Εγκαίνια του κέντρου Έρευνας και Ανάπτυξης της Nokia στην Ελλάδα. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Nokia Solutions & Networks, στο 14ο χλμ. της Εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας.

15:45 Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στην οποία θα συμπροεδρεύσουν ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων  Ευάγγελος Μεϊμαράκης και ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σούλτς εν όψει της ανάληψης της Ελληνικής Προεδρίας του  Συμβουλίου της Ε.Ε.

18:00 Ο Πρωθυπουργός προεδρεύει του Κυβερνητικού Συμβουλίου Μεταρρύθμισης στο Μέγαρο Μαξίμου.

Συνάντηση Αντ. Σαμαρά - Ευ. Βενιζέλου μετά τη συνεδρίαση του Συμβουλίου Μεταρρύθμισης.

20:30 Τελετή Απονομής Βραβείων Επιχειρηματικότητας ''ΚΟΥΡΟΣ 2013'', στο ξενοδοχείο Athenaum Intercontinental.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή