NBA: Στους Λέικερς θα κλείσει την καριέρα του ο Μπράιαντ

Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013 23:50
UPD:23:58
REUTERS/CHRIS KEANE
A- A A+

Στην ομάδα που έχτισε τη «μυθική» καριέρα του θα περατώσει, όπως όλα δείχνουν, τη σταδιοδρομία του ο Κόμπι Μπράιαντ, που υπέγραψε επέκταση του συμβολαίου του με τους Λος Άντζελες Λέικερς για άλλα δύο έτη.

Βάσει της συμφωνίας που επιτεύχθηκε, ο Αμερικανός άσσος θα λάβει 23.5 εκατομμύρια δολάρια για την περίοδο 2014-2015 και άλλα 25 εκατομμύρια για τη σεζόν 2015-2016.

«Προτεραιότητά μας ήταν να τελειώσει ο Μπράιαντ την καριέρα του στους Λέικερς. Με αυτή την ανανέωση το πετύχαμε. Το να αγωνίζεται για 20 χρόνια στο ΝΒΑ με την ίδια ομάδα είναι πρωτοφανές. Το σημαντικότερο απ΄ όλα όμως είναι ότι ο κορυφαίος παίκτης του κόσμου θα παραμείνει "λιμνάνθρωπος" και συνεχίσει να εντυπωσιάζει με το παιχνίδι του», δήλωσε ο γενικός διευθυντής των Λέικερς, Μιτς Κούπτσακ.

Ο Μπράιαντ αποκτήθηκε από τους Λέικερς το 1996. Έκτοτε είχε μια πορεία που τον κατέταξε ανάμεσα στους κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών, κατακτώντας πέντε πρωταθλήματα, ενώ έχει ψηφιστεί κορυφαίος παίκτης του 2008. Ο 35χρονος αθλητής βρίσκεται στην τέταρτη θέση των σκόρερ όλων των εποχών, ενώ έχει κατακτήσει και δύο χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια με την Εθνική ομάδα των ΗΠΑ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις