Νίκη-ανάσα για Λεβαδειακό επί του Πανιωνίου

Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013 21:26
UPD:21:38
ICON/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Βαθμολογική ανάσα για τον Λεβαδειακό, που επικράτησε με 2-0 του Πανιωνίου στο τελευταίο παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα και βελτίωσε τη θέση του στην κατάταξη.

Ο Ροτζέριο στο 14΄ και ο Μάντζιος στο 64΄ ήταν οι σκόρερ της ομάδας του Νίκου Καραγεωργίου, που τελείωσε τη συνάντηση με 10 παίκτες λόγω της αποβολής (με απευθείας κόκκινη) του Γεωργίου στο 73ο λεπτό.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα στον αγώνα και αρχικά δυσκόλεψαν τους «πράσινους», αφού έφταναν χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα στην περιοχή τους, χάνοντας μάλιστα μεγάλη ευκαιρία στο 11ο λεπτό, όταν η κεφαλιά του Κουλουχέρη από πλεονεκτική θέση έφυγε άουτ.

Ενάντια στη ροή και την εικόνα του παιχνιδιού, όμως, ήταν οι γηπεδούχοι που έφτασαν πρώτοι στο γκολ, ανοίγοντας το σκορ στο 14ο λεπτό: στο σημείο εκείνο ο Μουλόπουλος έκανε το γύρισμα και ο Ροζέριο Μάρτινς με εν κινήσει πλασέ νίκησε τον Γιαννακόπουλο.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως και το πρώτο, δηλαδή με τους «κυανέρυθρους» καλύτερους και πιο επικίνδυνους, αλλά όχι ιδιαίτερα απειλητικούς. Έτσι, στο 64ο λεπτό ο Λεβαδειακός έθεσε την «ασφαλιστική δικλείδα» στην αναμέτρηση φτάνοντας στο 2-0 με κεφαλιά του Μάντζιου.

Στο 73΄ ο Γεωργίου είδε απευθείας κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή Καμπαξή, καθώς ανέτρεψε τον επελαύνοντα Κολοβό, όμως στο εναπομείναν διάστημα οι παίκτες του Νίκου Παντελή δεν κατόρθωσαν να εκμεταλλευτούν αυτό το πλεονέκτημα για να αποφύγουν την πέμπτη φετινή ήττα τους. 
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις