Βόλεϊ: Ακάθεκτος ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2013 23:01
UPD:23:06
volleyleague.gr
A- A A+

Με πρωταγωνιστή τον Ανέστη Δαλακούρα, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης νίκησε τη Λαμία με 3-0 στο ντέρμπι κορυφής της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών και συνέχισε την αήττητη πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα, αναγκάζοντας την ομάδα της Φθιώτιδας στην πρώτη ήττα μετά από πέντε συνεχείς νίκες.

Τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα και την πρώτη εντός έδρας σημείωσε ο Παμβοχαϊκός και μάλιστα με ανατροπή επί της Κηφισιάς, με 3-2, στο κατάμεστο «Γ. Τριαντάφυλλος» της Βόχας. Η πρώτη παρουσία του Στέλιου Καζάζη συνοδεύτηκε με νίκη και μετά από καιρό τα χειροκροτήματα και τα χαμόγελα γύρισαν και πάλι στο Βραχάτι. 

Ο αγώνας ήταν ντέρμπι και χαρακτηρίστηκε από τις πολλές εναλλαγές στο σκορ. Η Κηφισιά προηγήθηκε 2-0 σετ αλλά ο Παμβοχαϊκός με ολική ανατροπή, χάρις την είσοδο των Κράουσε, Παπαδόπουλου, Ασπιώτη πήρε τη νίκη και μαζί βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Στη Γλυφάδα, η ΑΕΚ πιέστηκε μόνο στο πρώτο σετ από τη Νίκη Αιγινίου και με κορυφαίο τον Πέτρο Πέτρογλου νίκησε 3-0 τη μακεδονική ομάδα, επιστρέφοντας στις επιτυχίες ύστερα από τρεις συνεχείς ήττες.

Στην Κυψέλη, τέλος, ο Φοίνικας Σύρου πέρασε με μοναδική απώλεια ένα σετ απέναντι στον Παναθηναϊκό (3-1), που πάλεψε για θετικό αποτέλεσμα αλλά για έβδομη αγωνιστική δεν τα κατάφερε και έμεινε καθηλωμένος στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, χωρίς πόντο.

Η ομάδα των Κυκλάδων, από την πλευρά της, σημείωσε την έκτη σερί νίκη της και πέρασε για πρώτη φορά στη δεύτερη θέση της κατάταξης, μετά την αγωνιστική περίοδο 2011-12.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις