Πόλο: Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στο «4Χ4»

Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2013 22:48
UPD:22:52
EPA/PATRICK B. KRAEMER
A- A A+

Διαδικαστικού χαρακτήρα αποδείχθηκε η αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής μεταξύ του Ολυμπιακού και της Γλυφάδας, στο κολυμβητήριο του Πειραιά.

Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν με χαρακτηριστική άνεση στη νίκη με 17-2 και παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας, μαζί με τον Παναθηναϊκό, ενώ ο ΑΝΟΓ γνώρισε την τέταρτη ήττα του σε ισάριθμα ματς, στα οποία πάντως έχει αντιμετωπίσει τις καλύτερες ελληνικές ομάδες.

Το απόλυτο διατήρησε και ο Παναθηναϊκός, επικρατώντας 14-7 του Εθνικού στο Ιλίσιο κολυμβητήριο. Οι «πράσινοι» αιφνιδιάστηκαν στην πρώτη περίοδο και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 3-2, αλλά στη συνέχεια έφεραν το παιχνίστα μέτρα τους και το «καθάρισαν» στο τρίτο οκτάλεπτο, πετυχαίνοντας επιμέρους σκορ 6-2.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε εύκολα του Αργοστολίου με 15-6 στο κολυμβητήριο της Καβάλας και παραμένει στις πρώτες θέσεις της κατάταξης, με απολογισμό τρεις νίκες και μία ισοπαλία.

Η ομάδα της Κεφαλονιάς δεν μπόρεσε και πάλι να φανεί ανταγωνιστική και γνώρισε την τρίτη ήττα της σε ισάριθμα ματς, αφού εκκρεμεί εκείνο με τη Βουλιαγμένη. Ο Νηρέας Λαμίας, τέλος, πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Παλαιού Φαλήρου, επικρατώνας με 8-6.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις