Κολύμβηση: Τρίτος καλύτερος νέος αθλητής στην Ευρώπη ο Χρήστου

Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2013 17:15
UPD:17:53
KOE/A.Maropoulos

Ο νεαρός Έλληνας κολυμβητής, τον περασμένο Αύγουστο στο Ντουμπάι αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής Εφήβων στα 100μ. ύπτιο (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Την τρίτη θέση κατέλαβε ο Απόστολος Χρήστου στην ψηφοφορία των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών για τον καλύτερο νέο αθλητή της Ευρώπης, τα αποτελέσματα της οποίας ανακοινώθηκαν σήμερα στη Ρώμη.

Ο νεαρός Έλληνας κολυμβητής, που τον περασμένο Αύγουστο στο Ντουμπάι αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής Εφήβων στα 100μ. ύπτιο, έλαβε συνολικά εννέα ψήφους, ενώ νικήτρια με 19 ψήφους ήταν η Λιθουανή «χρυσή» Ολυμπιονίκης και πρωταθλήτρια κόσμου της κολύμβησης, Ρούτα Μεϊλουτίτε.

«Είναι πολύ όμορφο που συγκαταλέγομαι ανάμεσα στους καλύτερους νέους αθλητές της Ευρώπης. Πλέον μεγαλώνουν οι ευθύνες για μένα, αλλά είμαι μαθημένος, καθώς μ΄ αρέσει πολύ να δουλεύω σκληρά, όπως άλλωστε και κάθε αθλητής που βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο. Ο δρόμος είναι δύσκολος για μένα, αλλά θα δώσω τα πάντα για να πετύχω τους στόχους μου», δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ ο Χρήστου.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Δημήτρης Διαθεσόπουλος, δήλωσε από την πλευρά του ότι «ο Απόστολος αποτελεί μια "χρυσή" ελπίδα για την ελληνική κολύμβηση και τον αθλητισμό της χώρας μας γενικότερα. Τον καλώ, με σύνεση και ταπεινότητα, να συνεχίσει την προσπάθειά του. Όλο το μέλλον είναι δικό του».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις