Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανανέωσε έως το 2015 ο Κάρικ

Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2013 13:31
UPD:13:34
EPA/RUNGROJ YONGRIT

Ο Κάρικ έχει συνεισφέρει σημαντικά στη Μάντσεστερ από τότε που ο Αλεξ Φέργκιουσον τον αγόρασε από την Τότεναμ.

A- A A+

Την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα συνεχίσει να φοράει έως το καλοκαίρι του 2015 ο Μάικλ Κάρικ, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από τους πρωταθλητές Αγγλίας.

Ο Άγγλος διεθνής μέσος αναρρώνει αυτή την περίοδο από τον τραυματισμό του στον Αχίλλειο τένοντα, που «κληρονόμησε» στο ντέρμπι της Πρέμιερ Λιγκ με την Άρσεναλ στις 10 Νοεμβρίου. Ο τεχνικός των «μπέμπηδων», Ντέιβιντ Μόιες, έχει μείνει εντυπωσιασμένος από τις εμφανίσεις του 32χρονου στις 10 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος: «Πρόκειται για έναν εξαιρετικό άνθρωπο και πραγματικό επαγγελματία», είπε μεταξύ άλλων ο Σκοτσέζος προπονητής.

Ο Κάρικ έχει συνεισφέρει σημαντικά στην κατάκτηση 5 τίτλων από τη Μάντσεστερ, ένα Champions League, ένα League Cup κι ένα παγκόσμιο κύπελλο συλλόγων, από τότε που ο Αλεξ Φέργκιουσον τον αγόρασε από την Τότεναμ, το καλοκαίρι του 2006.

«Η ομάδα δουλεύει φανταστικά κάτω από τις οδηγίες του Ντέιβιντ Μόιες, Έχω κατακτήσει αρκετά τρόπαια στα χρόνια που αγωνίζομαι εδώ κι ανυπομονώ να κερδίσω κι άλλα στο μέλλον», τόνισε ο πρώην παίκτη της Γουέστ Χαμ. Το νέο συμβόλαιο του Κάρικ λήγει τον Ιούνιο του 2015, με την προοπτική ανανέωσης για άλλον ένα χρόνο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις