Ιταλία: «Επαρκείς αποδείξεις» για σεξουαλικές επαφές του Μπερλουσκόνι επί πληρωμή

Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2013 20:48
UPD:20:53
REUTERS/STAFF

Aποδείξεις ότι ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, είχε σεξουαλικές επαφές με την τότε ανήλικη χορεύτρια Καρίμα ελ Μαχρούγκ (Ρούμπι), με αντάλλαγμα χρήματα και δώρα (κοσμήματα), οδήγησαν στην καταδίκη του σε επτά χρόνια φυλάκιση και μόνιμη στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων.

A- A A+

Επαρκείς αποδείξεις ότι ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, είχε σεξουαλικές επαφές με την τότε ανήλικη χορεύτρια Καρίμα ελ Μαχρούγκ (Ρούμπι), με αντάλλαγμα χρήματα και δώρα (κοσμήματα), οδήγησαν στην καταδίκη του σε επτά χρόνια φυλάκιση και μόνιμη στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων στην πολύκροτη υπόθεση, σύμφωνα με έγγραφο του δικαστηρίου του Μιλάνου που δόθηκε στη δημοσιότητα την Πέμπτη.

Όπως αναφέρεται στο έγγραφο, ο Μπερλουσκόνι αποτελούσε τον βασικό διοργανωτή των «μπούνγκα μπούνγκα» πάρτι στη βίλα του κοντά στο Μιλάνο, προτρέποντας και καθοδηγώντας νεαρές γυναίκες σε αισθησιακούς χορούς και στριπτίζ.

EURONEWS

Σύμφωνα με το δικαστήριο, έχει αποδειχτεί ότι ο «σκηνοθέτης»/ διευθύνων τις εν λόγω δραστηριότητες σεξουαλικού περιεχομένου ήταν ο ίδιος ο «καβαλιέρε».

Ο Μπερλουσκόνι, ο οποίος έχει περιγράψει τις εν λόγω δραστηριότητες ως «κομψά δείπνα» έχει ασκήσει έφεση στην απόφαση.

Πηγές: ΑΜΠΕ, Reuters

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή