Ευχές και θαυμασμός για την Εθνική ομάδα

Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2013 14:37
UPD:14:59
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Η πολιτική ηγεσία της χώρας καθώς και πλήθος φορέων και συλλόγων συνεχάρησαν τους θριαμβευτές του Βουκουρεστίου.

A- A A+

Δεν έχουν τελειωμό τα συγχαρητήρια και οι έπαινοι για την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, μετά την επιτυχία της πρόκρισης στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.

Η πολιτική ηγεσία της χώρας καθώς και πλήθος φορέων και συλλόγων συνεχάρησαν τους θριαμβευτές του Βουκουρεστίου για τη δεύτερη κατά σειρά παρουσία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στο κορυφαίο μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες αθλητικό γεγονός στον πλανήτη.

Ο πρόεδρος της Βουλής, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους παίκτες, την προπονητική ομάδα και την ΕΠΟ για την μεγάλη επιτυχία της πρόκρισης της εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2014 της Βραζιλίας. Η εθνική μας ομάδα μας έκανε για μια ακόμα φορά περήφανους. Θέλω να ενώσω την ευχή μου μαζί με όλους τους Έλληνες για καλή επιτυχία στην Βραζιλία».

Με γραπτή δήλωσή του ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, συνεχάρη τη «γαλανόλευκη» ομάδα αναφέροντας, μεταξύ άλλων, όιτι «η Εθνική έκανε και πάλι τους απανταχού Έλληνες περήφανους, καθώς με την πρόκρισή της στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 ανέβηκε ακόμη ένα επίπεδο πιο ψηλά... Συγχαρητήρια σε όλους και καλή επιτυχία στην Εθνική ομάδα στην ποδοσφαιρική γιορτή που θα γίνει το επόμενο καλοκαίρι στη Βραζιλία».

«Η ΠΑΕ Παναιτωλικός εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της νέας μεγάλης επιτυχίας που σημείωσε η Εθνική μας ομάδα, με την πρόκρισή της στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014» αναφέρει η ανακοίνωση του αγρινιώτικου συλλόγου, ενώ ο Εργοτέλης «συγχαίρει θερμά την Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου για την πανηγυρική και πανάξια πρόκρισή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της μεγάλης επιτυχίας! Μας κάνατε και πάλι υπερήφανους!».

Ο ΟΦΗ, από την πλευρά του «συγχαίρει θερμά την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας και όλους τους διεθνείς για την τεράστια επιτυχία της Εθνικής ομάδας να προκριθεί στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 στην Βραζιλία. Σας ευχαριστούμε που για μια ακόμα φορά μας κάνατε υπερήφανους, σας ευχαριστούμε που για μια ακόμα φορά σηκώσατε στα ουράνια τους Έλληνες, την Ελλάδα και το ποδόσφαιρο της» και ο ΠΑΣ Γιάννινα «εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στην Εθνική μας Ομάδα για την τεράστια επιτυχία της μεγάλης πρόκρισης που μας οδηγεί στη Βραζιλία και στο Μουντιάλ 2014. Μπράβο Ελλάδα!»

Δημοσίευμα όμως υπάρχει και στην ιστοσελίδα της Σέλτικ, λόγω του Γιώργου Σαμαρά ο οποίος τυγχάνει καθολικής αναγνώρισης στην ομάδα της Γλασκώβης. Όπως αναφέρεται στο «celticfc.net», δηλαδή την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, «ο Γιώργος Σαμαράς έγινε ο τελευταίος παίκτης της Σέλτικ που εξασφάλισε θέση στο αεροπλάνο για τη Βραζιλία, αφού η Ελλάδα προκρίθηκε χθες το βράδυ στο προσεχές Μουντιάλ. Πηγαίνοντας με το υπέρ τους 3-1 του πρώτου αγώνα, οι Έλληνες ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με τη Ρουμανία στο Βουκουρέστι και με το 4-2 κατάφεραν να προκριθούν για δεύτερη συνεχή φορά στη διοργάνωση». 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις