Αντώναρος: Oι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ ήταν εκείνες που διέσυραν την εικόνα της χώρας

Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2004 15:51
A- A A+

Τη δήλωση της εκπροσώπου του αρμόδιου για τις νομισματικές επιθέσεις Επιτρόπου της Ε.Ε., Χοακίν Αλμούνια ότι δεν «υπάρχει μεγαλύτερη κύρωση από τη σημερινή απαξίωση της Ελλάδας στο διεθνή χώρο», κλήθηκε να σχολιάσει ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος Βαγγέλης Αντώναρος.

«Δεν πρόκειται για δήλωση του κ. Αλμούνια. Πρόκειται για μια τοποθέτηση, μιας υπαλλήλου της Επιτροπής, μια δήλωση που για μας δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Σημασία έχει ένα και μοναδικό πράγμα: Επιτέλους έγινε κατανοητό -και από εκείνους που μέχρι τώρα εθελοτυφλούσαν- ότι οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ απέκρυβαν την πραγματική εικόνα της ελληνικής οικονομίας», τόνισε ο κ. Αντώναρος.

Απαντώντας στις αναφορές περί διασυρμού της χώρας λόγω της απογραφής, ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος υπογράμμισε πως οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ ήταν αυτές που διέσυραν την εικόνα της χώρας με ό,τι έκαναν στον τομέα της οικονομίας. «Η εικόνα της χώρας έχει αποκατασταθεί πλήρως. Αυτό διαπιστώνει η έκθεση της Eurostat, αλλά και οι επίσημες τοποθετήσεις του κ. Αλμούνια», σημείωσε ο κ. Αντώναρος.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή