Νέες κλήσεις σε απολογία για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής

Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2013 18:37
UPD:19:27
FOSPHOTOS/Konstantinos Tsakalidis
A- A A+

Νέες κλήσεις σε απολογία απέστειλαν οι εφέτες ανακρίτριες Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου που χειρίζονται την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τρεις κατηγορούμενοι οι οποίοι φέρονται να έχουν εμπλοκή στην υπόθεση της επίθεσης σε βάρος αφισοκολλητών του ΚΚΕ στο Πέραμα, αναμένεται να απολογηθούν για το αδίκημα της ένταξης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση. Και οι τρεις τους έχουν ήδη απολογηθεί στην ανακρίτρια του Πειραιά, αλλά τώρα θα λογοδοτήσουν και για το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης.

Στο μικροσκόπιο βουλευτής της Χ.Α. για κύκλωμα εκβιαστών

Στο μικροσκόπιο της δικαστικής έρευνας, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει μπει βουλευτής της Χρυσής Αυγής, καθώς από τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί φέρεται να είχε δράση και συμμετοχή σε κυκλώματα εκβιαστών. Ο εν λόγω βουλευτής φαίνεται ότι ήταν και  πορτιέρης σε νυχτερινά κέντρα.

Την ίδια ώρα οι δικαστικοί λειτουργοί αναμένουν τις απαντήσεις από την αστυνομία για τα όπλα που βρέθηκαν στην κατοχή βουλευτών αλλά και μελών της Χρυσής Αυγής προκειμένου να διαπιστωθεί πόσοι απ’ αυτούς και ποιοι είχαν άδειες για αυτά και ποιοι όχι. Αποκαλυπτικά όμως εκτιμάται ότι θα είναι και τα αποτελέσματα από τις έρευνες των υπολογιστών που κατασχέθηκαν στα σπίτια των συλληφθέντων.

Υπενθυμίζεται ότι την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου αναμένεται να απολογηθούν ενώπιον των ανακριτριών οι βουλευτές Μπούκουρας, Ηλιόπουλος και Γερμενής για διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

newsroom naftermporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή