Απόλλωνας Σμύρνης: Πρώτη γνωριμία του Σάντσεζ με τους ποδοσφαιριστές

Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2013 18:31
UPD:18:38
fcapollon.gr
A- A A+

Τους ποδοσφαιριστές της νέας ομάδας του γνώρισε σήμερα ο νέος τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης, Λόρι Σάντσεζ, τον οποίο παρουσίασε ο ιδιοκτήτης της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», Σταμάτης Βελλής.

«Παρακολούθησα τους παίκτες στο φιλικό με την ομάδα Νέων και μίλησα με τον πρόεδρο, που πιστεύει ότι η ομάδα μπορεί να έχει καλύτερη πορεία. Γι΄ αυτό ήρθα, να τους κάνω καλύτερη ομάδα από αυτή που είναι την συγκεκριμένη στιγμή», ήταν η δήλωση του Σάντσεζ στην ιστοσελίδα του Απόλλωνα.

«Πάντα είναι πρόκληση όταν πηγαίνεις σε μία νέα ομάδα και αυτό ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις των προπονητών. Η προσδοκία μας είναι να μείνει ο Απόλλων στη Σούπερ Λίγκα, αυτός είναι ο πρωταρχικός στόχος και στη συνέχεια να καθιερωθούμε στην κατηγορία», συνέχισε.

«Δεν θα υπάρχουν πολλές αλλαγές στην πρώτη εβδομάδα, χρειάζεται περισσότερο χρόνο ένας προπονητής για να κάνει αλλαγές. Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικός ο αγώνας του Σαββάτου, θέλουμε το θετικό αποτέλεσμα και από εκεί και πέρα θα προχωρήσουμε» συμπλήρωσε, με την αναφορά να έχει να κάνει με τον προσεχή αγώνα εναντίον του ΟΦΗ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις