Πιτούρκα: «Μπορούμε την ανατροπή»

Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2013 16:05
UPD:16:08
REUTERS/YORGOS KARAHALIS

«Η ψυχολογία μας είναι καλύτερη τώρα. Συζητήσαμε πολύ με τα παιδιά και πιστεύω πως θα κάνουμε καλή εμφάνιση αύριο», δήλωσε ο τεχνικός της Εθνικής Ρουμανίας, Βίκτορ Πιτούρκα.

A- A A+

Αισιόδοξος ότι η ομάδα του θα καταφέρει κάποια τέρματα και θα φτάσει στην ανατροπή δήλωσε ο τεχνικός της Εθνικής Ρουμανίας, Βίκτορ Πιτούρκα, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα.

«Η ψυχολογία μας είναι καλύτερη τώρα. Συζητήσαμε πολύ με τα παιδιά και πιστεύω πως θα κάνουμε καλή εμφάνιση αύριο», δήλωσε ο Ρουμάνος εκλέκτορας. «Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα και ελπίζω να πετύχουμε αυτό που θέλουμε. Οι ποδοσφαιριστές μου έχουν τεράστιο κίνητρο, αφού η πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο αρκεί από μόνη της», πρόσθεσε.

Ο Πιτούρκα ρωτήθηκε για το σχέδιο αντιμετώπισης της ελληνικής ομάδας. «Χρειαζόμαστε γκολ, γι΄ αυτό πρέπει να παίξουμε επιθετικά αλλά να μην παραμελήσουμε την άμυνά μας, Σίγουρα οι Έλληνες θα κλειστούν στο μισό γήπεδο, αλλά έχουμε καλούς παίκτες που μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα στην περιοχή τους και ελπίζω να πετύχουμε γκολ», απάντησε.

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο αμυντικός της Τότεναμ, Βλαντ Κίρικες, ανέφερε ότι «προπονήθηκε κανονικά και πιστεύω ότι θα είναι στην ενδεκάδα. Ιατρικά είναι έτοιμος 100%, αλλά ακόμη δεν αποφάσισα για την άμυνα. Όποιος παίξει αύριο θα έχει μεγάλη ευθύνη, επειδή δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη».

Τους Ρουμάνους διεθνείς εκπροσώπησε ο Μάριους Νικουλάε,ο οποίος είπε ότι «αύριο δεν επιτρέπονται λάθη. Θα είναι πολύ σημαντικό να μη δεχθούμε γκολ. Ο αγώνας αυτός είναι κρίσιμος για μια ολόκληρη γενιά ποδοσφαιριστών. Για κάποιους, μάλιστα, μπορεί να είναι και ο τελευταίος».

Όσο για την κριτική που τους άσκησαν ο Τύπος και οι οπαδοί, ο επιθετικός της ουκρανικής Χόβερλα έστειλε μήνυμα ενότητας. «Πρέπει όλοι να είμαστε ενωμένοι και να πιστεύουμε στην πρόκριση, γιατί στην αντίθετη περίπτωση κάνουμε μόνοι μας κακό στους εαυτούς μας», απάντησε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις