Ευρεία σύσκεψη με Σαμαρά - Βενιζέλο στο Μαξίμου

Εν όψει των αυριανών διαβουλεύσεων με την τρόικα
Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2013 12:06
UPD:16:08
EUROKINISSI/ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση με τους δανειστές αναβλήθηκε για αύριο, καθώς τόσο το οικονομικό επιτελείο όσο και η τρόικα χρειάζονται και άλλο χρόνο προετοιμασίας.

A- A A+

Ευρεία σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά πραγματοποιείται στο Μέγαρο Μαξίμου, εν όψει της κρίσιμης συνάντησης του οικονομικού επιτελείου με την τρόικα τη Δευτέρα.

Παρόντες στη σύσκεψη είναι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος, καθώς και οι υπουργοί Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, Εργασίας Γιάννης Βρούτσης και Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση με τους δανειστές αναβλήθηκε για αύριο, καθώς τόσο το οικονομικό επιτελείο όσο και η τρόικα χρειάζονται και άλλο χρόνο προετοιμασίας πριν από την έναρξη των κρίσιμων διαπραγματεύσεων, ενώ υπήρξε επίκληση και των εκδηλώσεων για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Το βράδυ του Σαββάτου, εξάλλου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Πρωθυπουργού με το οικονομικό επιτελείο. Σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα έγινε εφ’ όλης της ύλης συζήτηση και η σταθερή θέση της κυβέρνησης είναι να προχωρήσει σε διαρθρωτικές αλλαγές και όχι σε οριζόντια μέτρα.

Από την πλευρά του ο υπουργός Ανάπτυξης, Κωστής Χατζηδάκης, τόνισε ότι η κυβέρνηση προωθεί δράσεις, με στόχο τη μείωση της τιμής προϊόντων στην αγορά σε είδη που άπτονται της καθημερινότητας του πολίτη.

Στη χθεσινή συνάντηση έλαβαν μέρος ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας , ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης , ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και ο υφυπουργός Οικονομικών Γιάννης Μαυραγάνης.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή