Πρόγνωση καιρού

Δευτέρα, 06 Δεκεμβρίου 2004 07:00
A- A A+

Ασθενείς τοπικές βροχές, στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια, προβλέπει για σήμερα Δευτέρα, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά ασθενείς, ενώ αργά τη νύχτα, στα βόρεια, θα γίνουν βόρειοι μέτριοι έως ισχυροί. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Νεφώσεις με ασθενείς βροχές. Τοπικές ομίχλες τις πρωϊνές ώρες. Ανεμοι: Ασθενείς. Αργά τη νύχτα θα γίνουν βόρειοι μέτριοι μέχρι ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 9 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές, κυρίως στο βόρεια. Τοπικά, περιορισμένη θα είναι η ορατότητα. Ανεμοι: Ασθενείς και στο Ιόνιοι νότιοι μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 13 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Νεφώσεις, με πιθανότητα ασθενών βροχών στη Θεσσαλία. Τοπικές ομίλχες τις πρωϊνές ώρες.Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Σχεδόν αίθριος καιρός. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Λίγες νεφώσεις. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Αραιές νεφώσεις προβλέπονται σήμερα στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις, με πιθανότητα ασθενών βροχών. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς, ενώ αργά τη νύχτα θα γίνουν βόρειοι μέτριοι μέχρι ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Νεφώσεις, με τοπικές βροχές και σταδιακή βελτίωση, προβλέπει για αύριο Τρίτη η ΕΜΥ στη Μακεδονία, τη Θράκη, το Βόρειο και Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών στα βορειοδυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι και τοπικά στο Αιγαίο ισχυροί. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, κυρίως στην Ανατολική Ελλάδα.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή