Τηλεφωνική συνομιλία Ν. Αναστασιάδη με την κόρη του Γλ. Κληρίδη

Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2013 14:32
UPD:14:38
EPA/KATIA CHRISTODOULOU

Ο κ. Αναστασιάδης (φωτογραφία) ενημερώθηκε για την πολύ κρίσιμη κατάσταση της υγείας του κ. Κληρίδη.

A- A A+

Τηλεφωνική συνομιλία με την κόρη του πρώην προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Γλαύκου Κληρίδη, Καίτη, είχε ο κύπριος πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος βρίσκεται στη Σρι Λάνκα για τη Σύνοδο της Κοινοπολιτείας.

Ο κ. Αναστασιάδης ενημερώθηκε για την πολύ κρίσιμη κατάσταση της υγείας του κ. Κληρίδη, με τον οποίο όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Στυλιανίδης, τον συνδέει «μακρόχρονη πολιτική, αλλά και προσωπική, φιλική σχέση».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κ. Στυλιανίδης είπε ότι τυχόν επίσπευση της επιστροφής του κ. Αναστασιάδη θα εξαρτηθεί από την πορεία της υγείας του κ. Κληρίδη.

«Οι σκέψεις μου είναι μαζί με τον Γλαύκο Κληρίδη, τον μέντορά μου» έγραψε στο twitter ο υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης, ο οποίος βρίσκεται στο εξωτερικό. Συγκινητικά είναι και τα μηνύματα των πολιτών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σημειώνεται ότι η οικογένεια του Γλαύκου Κληρίδη έχει απευθύνει παράκληση προς τους πολίτες να μην επισκέπτονται την κλινική, στην οποία νοσηλεύεται ο πρώην πρόεδρος.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή