ΠΑΣΟΚ: Τους απασχολούν γελοιογραφίες και όχι τα πραγματικά προβλήματα

Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2013 14:51
FOSPHOTOS/Philippos Messinis
A- A A+

Δριμεία κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ με αιχμή «την επίθεση της εφημερίδας ‘Αυγή’ στον γελοιογράφο Δημήτρη Χαντζόπουλο» ασκεί με ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ.

Υπενθυμίζεται ότι η εφημερίδα είχε διατυπώσει επικρίσεις για γελοιογραφία του προχθεσινού φύλλου της εφημερίδας «Τα Νέα» που αφορούσε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τη Ραχήλ Μακρή και τα γεγονότα του Σαββάτου έξω από την ΕΡΤ.

«Η επίθεση της ‘Αυγής’, του κομματικού οργάνου του ΣΥΡΙΖΑ σε γελοιογράφο εφημερίδας δείχνει για μια ακόμη φορά τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεται τον δημόσιο λόγο το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης», σχολίασε το ΠΑΣΟΚ.

Αναρωτήθηκε επίσης εάν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα επεδείκνυε την ίδια ευαισθησία, αν η γελοιογραφία δεν αφορούσε τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά κάποιο άλλο κόμμα ή πρόσωπο.

«Αυτό που ενόχλησε τον ΣΥΡΙΖΑ και κατ’ επέκταση την ‘Αυγή’ ήταν η διακωμώδηση ενός κατασκευασμένου αλλά αποτυχημένου επικοινωνιακού σόου, κομμένου και ραμμένου για τα δελτία των 8», πρόσθεσε η Χαριλάου Τρικούπη, κάνοντας λόγο για «κοινό βηματισμό» του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο θέμα «της φίμωσης της ελευθεροτυπίας».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή