Πρόγνωση καιρού

Τρίτη, 07 Δεκεμβρίου 2004 07:00
A- A A+

Πρόσκαιρες βροχές, κυρίως στα ανατολικά και βόρεια, προβλέπει για σήμερα Τρίτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), με επικράτηση βορείων ανέμων και πτώση της θερμοκρασίας, κυρίως στα ανατολικά.

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Νεφώσεις, με τοπικές βροχές νωρίς το πρωΐ. Γρήγορη βελτίωση. Ανεμοι: Βόρειοι μέτριοι μέχρι ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 7 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Τοπικές νεφώσεις. Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Νεφώσεις, κατά τόπους αυξημένες, με πιθανότητα ασθενών βροχών το πρωΐ, κυρίως στις βορειότερες περιοχές. Ανεμοι: Βόρειοι μέτριοι και στα ανατολικά ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Λίγες νεφώσεις, που αργότερα θα αυξηθούν. Ανεμοι: Βόρειοι μέτριοι, που αργότερα θα ενισχυθούν σε ισχυρούς και το βράδυ κατά τόπους σε πολύ ισχυρούς. Θερμοκρασία: Από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Νεφώσεις, με τοπικές βροχές, κυρώς στις βορειότερες περιοχές. Σταδιακά, από Βορρά προς Νότο, ο καιρός θα βελτιωθεί. Ανεμοι: Βόρειοι μέτριοι έως ισχυροί, που σταδιακά θα ενισχυθούν σε πολύ ισχυρούς. Θερμοκρασία: Από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά ασθενείς, αλλά βαθμιαία θα γίνουν βόρειοι μέτριοι και στα ανατολικά ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις, με τοπικές βροχές νωρίς το πρωΐ. Ο καιρός γρήγορα θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, με εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Λίγες νεφώσεις, που στα ανατολικά και νότια θα είναι πρόσκαιρα αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί μέτριοι και στα ανατολικά βορειοανατολικοί ισχυροί έως πολύ ισχυροί, με εξασθένηση από αργά το απόγευμα. Η θερμοκρασία, θα κυμανθεί σε κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή