Συλλήψεις για παράνομο τζόγο σε Ναύπακτο και Κερατσίνι

Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2013 16:46
UPD:16:55
SHUTTERSTOCK
A- A A+

Δεκαπέντε άτομα συνελήφθησαν στο πλαίσιο δύο υποθέσεων για την καταπολέμηση του παράνομου τζόγου στη Ναύπακτο και το Κερατσίνι.

Στη Ναύπακτο συνελήφθησαν δώδεκα άτομα, ηλικίας από 26 έως 69 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διεξαγωγή και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παιχνίδια. Στους συλληφθέντες περιλαμβάνονται 38χρονη ιδιοκτήτρια καφενείου, ο 27χρονος προσωρινά υπεύθυνος, ο 26χρονος γκρουπιέρης – ντίλερ, καθώς και εννέα ακόμα άτομα που συμμετείχαν ως παίκτες στην διεξαγωγή του παράνομου τυχερού παιχνιδιού.  

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.

Όσον αφορά στην υπόθεση στο Κερατσίνι, συνελήφθησαν σε κατάστημα όπου διεξάγονταν παράνομα τυχερά παιχνίδια η 44χρονη υπεύθυνη, ένας 36χρονος Βούλγαρος, ο οποίος συμμετείχε ως παίκτης και ένας 47χρονος θαμώνας του καταστήματος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση.

Παράλληλα, διαπιστώθηκαν και παραβάσεις της εργατικής και φορολογικής νομοθεσίας

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγούνται σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά. Ο 50χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος απουσίαζε κατά τη διάρκεια του ελέγχου και αναζητείται εντός των ορίων του αυτοφώρου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή