Γ. Μουρούτης: Η αριστερά των Σκουρλέτηδων πιο χαμηλά δεν μπορεί να πέσει

Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2013 16:02
UPD:16:18
Phasma/ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, Γιώργος Μουρούτης

A- A A+

Επίθεση εναντίον του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Σκουρλέτη, με αφορμή δηλώσεις του στον ΣΚΑΙ, εξαπέλυσε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, Γιώργος Μουρούτης, μέσω του λογαριασμού του στο Facebook.

«Η Αριστερά του Λεωνίδα Κύρκου, η Αριστερά του Ανδρέα Λεντάκη, η Αριστερά του Χαρίλαου ακόμα και η Αριστερά της Παπαρήγα ή του Κωνσταντόπουλου, χαρακτηριζόταν από αστική κοινοβουλευτική ευπρέπεια και από πολιτικό ήθος. Η αριστερά των Σκουρλέτηδων πιο χαμηλά δεν μπορεί να πέσει, φτάνοντας στο έσχατο επίπεδο να χρησιμοποιεί στο δημόσιο "διάλογο" ως "επιχείρημα" τους νεκρούς γονείς του Πρωθυπουργού».

Ο κ. Μουρούτης παραθέτει δήλωση του κ. Σκουρλέτη, στην οποία ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για «αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση» και «πολλή μαγκιά» από πλευράς του Πρωθυπουργού: «Τζάμπα το Χάρβαρντ και τα κολέγια. Αν ζουν οι γονείς του κ. Σαμαρά δεν θα είναι πολύ περήφανοι με τα λεφτά που ξόδεψαν».

«Περιμένω από τους όποιους σοβαρούς συντρόφους του αλλά κυρίως από τους προοδευτικούς σχολιαστές, δημοσιογράφους, πολιτικούς και πολίτες να αποδοκιμάσουν το "δημόσιο ήθος" του ΣΥΡΙΖΑ» καταλήγει ο κ. Μουρούτης.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή