Σούπερ Λίγκα: MVP της 11ης αγωνιστικής ο Μπικέι

Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2013 13:44
UPD:13:54
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ο παίκτης του Παναιτωλικού Αντρέ Μπικέϊ (Α), διεκδικεί την μπάλα με τον παίκτη του Λεβαδειακού Βαγγέλης Μάντζιο( Δ) κατά τη διάρκεια του αγώνα Παναιτωλικός - Λεβαδειακός για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα, στο γήπεδο του Παναιτωλικού.

A- A A+

Ο Αντρέ Μπικέι του Παναιτωλικού, αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης (MVP) της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, καθώς πρώτευσε στην ψηφοφορία που συνδιοργανώνουν η Σούπερ Λίγκα, ο ΠΣΑΠ και η NOVA.

Ο Ισπανός αμυντικός, ο οποίος σκόραρε και τα δύο γκολ της ομάδας του στο 2-1 επί του Λεβαδειακού, συγκέντρωσε το 40.87% των ψήφων, έναντι 33.02% των Τζόελ Κάμπελ (Ολυμπιακός) και 26.11% του Τόμας Ντε Βινσέντι (ΠΑΣ Γιάννινα).

Το βραβείο για το καλύτερο γκολ (Best Goal) της αγωνιστικής θα παραλάβει ένας άλλος Ισπανός, ο Κάρλος Κάλβο, καθώς το τέρμα που σημείωσε με εκτέλεση φάουλ στην ισοπαλία (2-2) της Ξάνθης με τον Αστέρα στην Τρίπολη, συγκέντρωσε ποσοστό 50.81%.

Στη δεύτερη θέση ακολούθησε το γκολ του Χρήστου Τζάνη (Πανθρακικός, 25.13%) στην ήττα της ομάδας του από τον Εργοτέλη (1-3), ενώ τρίτο αναδείχθηκε το πρώτο τέρμα του Βίκτωρα Κλωναρίδη (24.06%), στην εκτός έδρας νίκη (2-0) του Παναθηναϊκού επί του Άρη.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις