Μανχάταν: Ανοίγει ο πρώτος ουρανοξύστης στο σημείο των Δίδυμων Πύργων

Ο μικρότερος από τους τέσσερις
Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2013 13:37
UPD:14:05
REUTERS/MIKE SEGAR

Το περικαλυμμένο με γυαλί 4 World Trade Center (δεξιά) είναι ο μικρότερος εκ των τεσσάρων βασικών ουρανοξυστών οι οποίοι έχουν ανεγερθεί και θα ανεγερθούν στο σημείο.

A- A A+

Ο πρώτος πύργος - ουρανοξύστης με γραφεία στο Ground Zero, το σημείο όπου μέχρι την τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 βρίσκονταν οι Δίδυμοι Πύργοι, ανοίγει τις πύλες του εντός της Τετάρτης, σε μια κίνηση η οποία θεωρείται ιστορική για τη νότια πλευρά του Μανχάταν, αλλά και συνολικά για τις ΗΠΑ.

BLOOMBERG

To Bloomberg μέσα στο 4 World Trade Center

Το περικαλυμμένο με γυαλί 4 World Trade Center είναι ο μικρότερος εκ των τεσσάρων βασικών ουρανοξυστών οι οποίοι έχουν ανεγερθεί και θα ανεγερθούν στο σημείο όπου 2.700 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, όταν κατειλημμένα από αεροπειρατές αεροπλάνα 2,700 συνετρίβησαν επάνω στους Δίδυμους Πύργους.

Το κτήριο έχει ύψος 298 μέτρα και είναι μια χαμηλότερη και απλούστερη εκδοχή του One World Trade Center, του υψηλότερου κτηρίου στις ΗΠΑ, του οποίου η ανέγερση να ολοκληρωθεί στις αρχές του 2014, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.

REUTERS
ASSOCIATEDPRESS

Το 72 ορόφων κτήριο είναι προς το παρόν άδειο, αν και δύο κυβερνητικές υπηρεσίες έχουν ήδη υπογράψει για την ενοικίαση του μισού του χώρου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή