Ευ. Βενιζέλος: Καλώ τον Αλ. Τσίπρα σε μονομαχία για τα υποβρύχια

Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2013 23:38
UPD:11/11/2013 00:00
EUROKINISSI/ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
A- A A+

Οξύτατη αντιπαράθεση ανάμεσα στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρα και τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ε. Βενιζέλο υπήρξε στη Βουλή. Ο Ε. Βενιζέλος κάλεσε σε «μονομαχία» τον Αλ. Τσίπρα με αφορμή το σκάνδαλο των υποβρυχίων.

Ζητώντας το λόγο για να απαντήσει σε όσα είπε ο Αλ. Τσίπρας ο Ε. Βενιζέλος έκανε λόγο για συκοφαντία και τόνισε «περιμένω να έρθετε στη Βουλή να διεξαχθεί ανάμεσά μας, ανάμεσα σε σας και εμένα, μία μονομαχία προσωπικού και πολιτικού ήθους».

Υποστήριξε ακόμη ότι ο Αλ. Τσίπρας «επικαλέσθηκε τα επιχειρήματα των οπαδών του Τσοχατζόπουλου. Η ακύρωση των αντισταθμιστικών ήταν η ακύρωση του δικτύου των παράνομων υποκλοπών» και ότι «υιοθετήσατε τα στελέχη του Τσοχατζόπουλου».

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

«Χτυπάτε εμένα, αλλά έχετε στενό πολιτικό φλερτ με την Λ. Κατσέλη που ήταν αρμόδια», υποστήριξε ο Ε. Βενιζέλος και πρόσθεσε: «στηρίζετε συγκεκριμένα, επώνυμα συμφέροντα που θέλουν τη διάλυση του Σκαραμαγκά. Αυτά είναι σκηνές από το έργο που θα δούμε προσεχώς. Βγήκατε πολύ νωρίς στην πιάτσα»

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

«Όσο μιλά ο Ε. Βενιζέλος δίνει πόντους δημοσκοπικούς στον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι χορηγός μας», του απάντησε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνοντας ότι ο Α. Σαμαράς είναι σε δύσκολη θέση, διότι «έχει συνεταίρο τον Ε. Βενιζέλο, ο οποίος τώρα τον υποκαθιστά».

Για την «μονομαχία» ο Αλ. Τσίπρας σχολίασε: «μου δώσατε την ευκαιρία για να σας αποκαλύψω για ποιο λόγο πήγα στο Τέξας. Για να μάθω να μονομαχώ στο Ελ Πάσο».

Ο Ε. Βενιζέλος απάντησε λέγοντας ότι «πήγατε για αμερικανική βοήθεια. Προκειμένου να σας εκπαιδεύσουν οι Αμερικάνοι».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή