Π. Λαφαζάνης : Η κυβέρνηση κατέστρεψε τη χώρα

Σάββατο, 09 Νοεμβρίου 2013 18:56
UPD:19:37
Eurokinissi/ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
A- A A+

Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε την πρωτοβουλία να  αξιοποιήσει την κορυφαία θεσμική δυνατότητα και να υποβάλλει πρόταση μομφής γιατί η κυβέρνηση είναι επικίνδυνη,   δήλωσε από το βήμα της Βουλής ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ  Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, συνέχισε,  πήρε την πρωτοβουλία να αξιοποιήσει την κορυφαία θεσμική δυνατότητα εναντια σε μια κυβέρνηση του μαύρου που πνίγει τη χώρα και τη δημοκρατία, σε μια κυβέρνηση που κατέστρεψε οικονομικά τη χώρα.

Ποτέ, είπε ο κ. Λαφαζάνης, μια κυβέρνηση δεν κατάφερε τέτοια καταστροφή, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και μάλιστα σε καιρό ειρήνης.

«Ο λαός δεν αντέχει άλλο.«Είστε επικίνδυνοι για τη χώρα» είπε και καταλόγισε στην κυβέρνηση αποικιοκρατική νοοτροπία και μάλιστα από τις πλέον σκληρές.

«Κάνατε προτεκτοράτο και μπανανία την Ελλάδα και συνεχίζεται να παίρνετε μέτρα» σημείωσε και αναφερόμενος στους επερχόμενους πλειστηριασμούς τόνισε ότι η κυβέρνηση θέλει να τιμωρήσει τον Έλληνα που απέκτησε σπίτι.

ΒΟΥΛΗ

Ενώ για την ΕΡΤ ανέφερε ότι η κυβέρνηση κατήργησε τη δημοκρατική λειτουργία και την ενημέρωση και επέβαλε το «μαύρο».

«Συμπεριφέρεστε ως την πιο σκοτεινή κυβέρνηση , μια κυβέρνηση άλλων εποχών» είπε ο κ. Λαφαζάνης.

Δεν θα βγούμε από την κρίση εάν δεν υπάρχει ουσιαστική ενημέρωση, συνέχισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και διαβεβαίωσε ότι το Ραδιομέγαρο θα συνεχίσει να λειτουργεί.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή