Το «Μπαρ σε καλό μας» παρατείνει τη δράση του

Στη σκηνή του θεάτρου Eliart
Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2013 08:10
A- A A+

Οι νικητές του 2ου Athens Bar Theatre Festival ανεβαίνουν ξανά στη σκηνή του θεάτρου Eliart, με μοναδικό τους στόχο να κάνουν το κοινό θαμώνες του δικού τους «Μπαρ» και να προσφέρουν απλόχερα το γέλιο μέσα από μια συγκινητική, ανθρώπινη, οικογενειακή ιστορία με αντιμνημονιακές διαστάσεις.

Η θεατρική ομάδα «Τα Κορίτσια με τους Γλόμπους», που παρουσιάζει για δεύτερη συνεχή χρονιά την ανατρεπτική κωμωδία του Ερνέστο Βουτσίνου, «Μπαρ σε καλό μας», μετά τις πρώτες 13 επιτυχημένες της παραστάσεις, αποφάσισε να παρατείνει τη δράση της μέχρι και τις 15 Δεκεμβρίου, κάθε Πέμπτη και Κυριακή, στις 9 το βράδυ.

Αναζητώντας τη μαγική ιδέα

Η ιστορία διαδραματίζεται στο θρυλικό νυχτερινό κέντρο «Κατσαρολάκι» του αποθανόντος θείου Αριστείδη, που περνάει στα χέρια του βιοπαλαιστή ανιψιού του, ο οποίος - με τη βοήθεια του κολλητού του και επαγγελματία άνεργου και της αδερφής του - θα αναζητήσει εκείνη την καλή ιδέα, που θα φέρει το μαγαζί στην παλιά του αίγλη και τους ίδιους πιο κοντά στο Greek - American Dream, που είναι η μεγάλη κονόμα. Σημαντική αρωγός στην αναζήτηση του είναι η εκρηκτική σερβιτόρα, η οποία - ως ψυχοκόρη (και όχι μόνο) του θείου Αριστείδη - διχάζεται ανάμεσα στο επαγγελματικό καθήκον προς το νέο της αφεντικό και το επίμονο φλερτ του συνεταίρου του.

Ταυτότητα παράστασης
Κείμενο - σκηνοθεσία - μουσική - τραγούδια: Ερνέστο  Βουτσίνος, σύνθεση τραγουδιού - φωνή αφηγητή: Βύρωνας Τσουράπης, κοστούμια: βεστιάριο «Μαγέψτε». Παίζουν: Μαρία Αντωνίου, Ερνέστο Βουτσίνος, Φανή Δαλεζίου, Δημήτρης Τσιλιφώνης.

Πληροφορίες
Θέατρο Ελιάρτ: Κωνσταντινουπόλεως 127, Βοτανικός - Αθήνα (Μετρό: Κεραμεικός), τηλ. κρατήσεων: 210 3477677,  6986 27963. Διάρκεια παράστασης: 120  λεπτά. Τιμή εισιτηρίου: γενική είσοδος: 10 ευρώ,  ανέργων - φοιτητικό: 15 ευρώ τα δύο άτομα.

Προτεινόμενα για εσάς